Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende yeni gördüm tebrikler canımm..güle güle kulanın inşallah..

sevimlikedi sende ıpod shuffle yedektesin canım..umarım sana geçer

canımmm,ben de sizleri acayip özledimmm,çok şükür döndük,,ay tatil beni yoruyor...evimde rahatım:))))) geçmiş olsun canım..adaçayı iç,ıhlamur limon iç canım..yarışmaları döktürmüşsün:))

aleladecim tebrik ederim darısı başımıza valla bende pc istiyorum de dilegimide söyleyim inşallah bende istediğimi kazanırım

dün akşam aleladeciğimn sözleri aklıma takıldı yatınca..ramazan ayının ilk 10 günü çok önemli diye yazmıştı..ben de duamın ardından iphone-5 ve ipad dileğimi bol bol yeniledim..evrene yolluyorum isteğimi..birgün iphone5 ya da ipad çıkacak hissediyorum,o yüzden her gün aklıma geldikçe evrene mesajımı yolluyorum:)))

tebrik ederim eşiniz artık minnet duyup coşkuyla karşılar şansınızı umarım, hayırlı olsun

sudenazz tşk ederim cnm :) hiç beklemiodum ama kısmet işte.... lancome yarışması başlamış.. tamamen şans işi.. bi yıllık ürün.. ayy rüya gibi

tebrik ederim eşiniz artık minnet duyup coşkuyla karşılar şansınızı umarım, hayırlı olsun

saol cnm.. minnet duymasına gerek yok.. sadece benim gibi heyecanlanmasını , benimle beraber sevinmesini isterim ama huy işte.. boşverdim..

ayyy kızlar,şuan tüylerim diken dikennn oldu..bu mesajı yazdıktan sonra pamukannesinin garanti haberi gelince,ben de bakayım dedim..ben de ipod shuffle yedek talihlisiyimm..allahım yaaa..yedeklere sıra gelirmi ki? onlar mı haber veriyor acaba? ay yazamıyorum ellerim titriyor...hoş sıra gelmez ama ne bileyim umutlandımm bir anda.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,süper bir haber buuuuu:))))))çok sevindim canımmm..sanki kendim kazanmış gibi oldum..güle güle keyifle kullan canım.

kendin kazanmış gibi sevindiğinden hiç şüphem yok cnm tşkler... daha güzelleri sizin olsun..

ipod sırası gelir inşallah..hadi bakalım..i ile başlayanlarda ismim ilk defa yedek de olsa çıktı..sırada ipad,sonrasında iphone5 olsun inşallah:)))

olabilir tabi nie olmasın.. burdan bi arkadaş fairy de yedeklerdeydi, sıra ona geldi ve bulaşık makinası kazandı.. kısmetinde varsa bulur seni..

pamuk annesi tebrikkkkkkkkkkkklerrrrrrrrrrrrr canım çok sevindim mini ıpad kazanmışsın darısı başıma inşallah:))

https://www.facebook.com/garantiemeklilik/app_625977650754922

İpad kazananlarda ablamın adı var ama omu benzer isim mi merak ediyorum hazır burda hediye kazanan arkadaşta varken yapılması gereken birşey varmı yada ismi arayıp onaylatabileceğimiz bir telefon numarası filan varmı sorayım dedim ( çok mu karışık yazdım ne)

Ayrıca Pamukannesi iyi günlerde kullan müthiş bir hediye şansın daim olsun

saol cnm.. böyle seviniorum ama başka biri çıkarmış, trajikomik bi durum olur benim için :) bana ulaşan olmadı henüz cnm bilmiorum.. aramadım da.. ama uygulamada adres vermiştik direk gelir die düşünüorum.. umarım o kişi ablandır..

arkadaşlar bugün saat 13 00 de bir yarışma başlicakti fakat adını unuttum bilen var mı ya :26:

İsminde pek tanıdık sorun yoksa bence sensindir kendi adım olsa hiç tereddüt etmem çünkü adım tek ama onun başka kişilerde var o yüzden tereddüt ettim akşam gazetesinde yayınlanacakmış babama söyledim gelirken alacak altında çekilişi yapan şirket vardır diye umuyorum ordan ulaşıcam.

Adres konusuna gelince kimlik fotokopisi filan isteniyor genelde geçen everday me den annem blender kazandı adres vermemize rağmen kimlik fax çektik büyük ihtimal buda isteyebilir diye düşünüyorum ve inş ablamdır diyorum kendime doğumgünü hediyesi olarak el koyma planım var

kazanan arkadaşları tebrik ederim şansımız açıldı büyük hediyeler kazanmaya başladık ben de yedekte idim hiç ümidim yoktu nasip bulaşık makinesi kazandım

Pamukannesi ben face te bir numara buldum ve aradım kazanan ablammış belgeler elimize ulaştığında 10 gün içinde hediyen elinde olur dendi faci mutluyum şuan ablama söyledim senindir o d.günü hediyesi olsun dedi haha azcık ayak yapıp demesini ben sağladım ya neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…