Ok.Senindediğin gibi olsun.Ben de seninki gibi yapayım.Sonra unutuyorum karıştırıyorum seninki gibi olsun benim ki de. Ben o yazdığımı salladım zaten hepimiz aynısını yapalım diye.Senin gibi yapalım hepimiz.Ay ben bunu baştan hiç anlamadım kafama göre işaretledim gönderdim. Meğerse seçimin arkadaşa soruluyormuş. Şimdi de unuttum ayol ne yaptığımı.Her gün değiştirsek oluyor mu ki? Hiç anlamadım ben bu yarışmayı. Hepimiz aynı sırayla seçelim bence. Nolcak ki? Nasıl olsa seçim aynı olsa da bir şey değişmez.Mesela
Lahmacun-misafirlerin bayıldığı
Tepsi böreği-zaman kurtarıcı
mini börek-çayımın yanına
mantı-benim süperim
Nasıl bu sıralama ile yapalım herkes bilsin.Farklı bir sıralama olmasın.Herkes bunu yapsın.
ben günlerdir aynı sıralama yapıyorum,artık değiştirmiyim..sana davet geldiğinde benim listem şöyle canım,seninkileri not aldım,yollayabilirsin bana.
benim listem:
lahmacun-benim süperim
mantı-misafirin bayıldığı
tepsi böreği-zaman kurtarıcı
mini börek-çayımın yanına
Ok.Senindediğin gibi olsun.Ben de seninki gibi yapayım.Sonra unutuyorum karıştırıyorum seninki gibi olsun benim ki de. Ben o yazdığımı salladım zaten hepimiz aynısını yapalım diye.Senin gibi yapalım hepimiz.
kızlar dün saat 23:57 de h ile başlayıp 1 ile biten mail adres kullanıcısı güvenlik sorumu doğru yanıtlayarak facebook hesabıma girmiş
çok sinirliyim..heryeri kontrol ettim..hiç bişey yapılmamış amacı neymiş acaba?..bütün şifre falan ne varsa değiştirdim..aryıca extra şifre koydum yabancı bir tarayıcıdan girilmek istendiğinde sms şifresi istiycek...
hesaplarını ele geçirmemiş değil mi? ay ne insanlar var yaaa..işleri güçleri kötülük..geçmiş olsun canım...ara ara şifreni yine değiştir.
bugün de bir sürü yarışma açıklanacak ayyy çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?