Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar size bir şey soracağım kırmızı kasada biriktirdiğiniz puanlarla kulaklık aldığını yazan arkadaşlar olmuştu şimdi baktım kırmızı kasanın hediyelerine kulaklık yok belirli günlerde hediyeler değişiyormu? bilginiz varmı bu konuda? cevap verirseniz çok mutlu olurum

Geçen kampanyada vardı kulaklık şu sıralar ekleneceğini sanmıyorum ramazan kampanyası için farklı ürünler koydular

Her iki çekilişimizde devam ediyor,birinde 7 kişiye oyuncak,diğerinde ise 925ayar gümüş takı seti hediyemiz var kızlar,hepinizi bekliyorum.
Face de biri DUYURU ilanı,diğeri ise BLOGUMDA ÇEKİLİŞ VAR ilanı...

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen kampanyada vardı kulaklık şu sıralar ekleneceğini sanmıyorum ramazan kampanyası için farklı ürünler koydular

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Ramazan kampanyasından borcam almıştım birde kulaklık olsaydı iyi olacaktı

Hergün paylaşım yapıyorsun arkadaşım reklam yapmak yasakkkkk ! Burası reklam yeri değil seni şikayet edeceğim günlerdir aynı mesajı yayınlayıp duruyorsun uyardılar hala da devam ediyorsun adminler lütfen yardım edin sıkıldık

kızlarrrrrrrr
bizim mutfaktan kazandığım tencerem geldii çok güzell tipi var
inşallah hepiniz birer tane kazanırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…