Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Eki Görüntüle 763455 Eki Görüntüle 763458
kızlarrrrrrrr
bizim mutfaktan kazandığım tencerem geldii çok güzell tipi var
inşallah hepiniz birer tane kazanırsınız

çok güzel güle güle kullan canım..geçen sene nefasetin iftar sofrası şeysinden bende kazanmıştım..ürün çeşidi çoktu undan makarnaya kadar bizim ürünleri doluydu bi de nefaset şapkası vardı..ama bu sene tencere iyiymiş

günlük oynanması gerekn oyunlar hangileri?artık begendim paylaştımlara eskisi gibi katılmıyorum cok sıkıldım uygulamalı olan yarışmalara katılıyrum umarım elim boş dönmem

günlük oynanması gerekn oyunlar hangileri?artık begendim paylaştımlara eskisi gibi katılmıyorum cok sıkıldım uygulamalı olan yarışmalara katılıyrum umarım elim boş dönmem

bizim mutfak, ülker içim tarifmatik, detan.. banvit ve binbirçiçekten form dolduruluyor her gün, şimdilik aklıma gelenler bunlar

ben katılıyorum ama hiç bişi çıkmıyo artık çok cnm sklıyo

bizim mutfak, ülker içim tarifmatik, detan.. banvit ve binbirçiçekten form dolduruluyor her gün, şimdilik aklıma gelenler bunlar

ben katılıyorum ama hiç bişi çıkmıyo artık çok cnm sklıyo

aynen benmde canım cok ama cok sıkılmaya başladı boşa zaman harcayıp duruyorum o kadar ugraşa yazıkbu aralar canım zaten sıtkın birde bişiler kazanamamak iyice üzüyo

Eki Görüntüle 763455 Eki Görüntüle 763458
kızlarrrrrrrr
bizim mutfaktan kazandığım tencerem geldii çok güzell tipi var
inşallah hepiniz birer tane kazanırsınız

Güle güle kullan canım.Tencere çok güzel.
Hiç bir çekilişte yokum.Zaten olsam şaşarım.Daha çekilişle hiç bir şey kazanamadım. Ramazan yarışmalarından da sıkıldım.Manilerden gına geldi. Bu ara kazanabileceğim bir yarışma yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…