Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yumoşta yokum tat ta yokum 101mutfakta yokum saglık olsun
falezden kazandıgım çaydanlık geldi bugün:) kızlar ama usb yanımda degil annemde kaldıgım için getirmemiştim evime yerleşince yüklerim bende :)

kızlar,
ben kafayı bizim mutfağa feci taktım..dün arkadaşımın önerisiyle saatlerce açık bıraktım ama yok yok yok..hiçbir servis ağından açılmıyor!! mozilla,google chrome,opera,explorer..yok açılmıyor..sayfam yemyeşil...neden böyle oldu? ilk hafta oynaıştım,2.haftadan beri hep böyle..ne yapmalıyım?

acaba ilk hafta oynadık hani,sonra oyunu mu kaldırdılar? yani o ilk oynamayla mı her hafta çekiliş yapıyorlar? yani yok açamıyorum.

başka bir faceden aç canım aileden birinin facesinden gir bide

başka bir faceden aç canım aileden birinin facesinden gir bide

şimdi canım şunu anlamıyorum..ben kendi hesabımdan ilk duyurulduğu hafta oynadım..ama artık açılmıyor..yani bundan sonra kendi hesabımdan oynama hakkım yok mu?

eşime sordum,neden soruyorsun ki,zaten girip oynuyor,beni de işyerinde rezil ediyorsun dedi gülerek,yani oynayacağım :)))))))))))))))))))

ama merak konum,kendi hesabımdan artık hakkım hiç olmayacak mı?

Bizim mutfaga bende takmıs durumdayım ama ılk kez bugun oynadm cıksın lutfen (

https://www.facebook.com/toyotaturkiye/app_444259679015231
cevaplar:
1966- Aman Avcı Vurma Beni - Barış Manço
1970- Neşe Karaböcek - Damarımda Kanımsın
1974- Ayten Alpman- Ben Varım
1979- Erol Evgin- Bir De Bana Sor
1983- Ajda Pekkan- Uykusuz Her Gece
1987- Nilüfer- Geceler
1991- Sezen Aksu- Gülümse
1995- Mirkelam- Her Gece
2000- Teoman- Paramparça
2006- Kenan Doğulu- Çakkıdı
2013- Gülşen- Yatcaz Kalkcaz

sevimli kedim ben hergün giriyorum bizim mutfaga bi kere giripte hakkın biter diye birşey yok yani farklı bi sorun olmalı pc nde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…