Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bi telefon ,bide ömür boyluk çikolata paketi gibi bişey kazansam baska hic bisey istemem

Çok saol canım ben dokunana bizim cadıya dokunmaması gerekenler de dediğimiz gibi "cısss" diyip ellerinden kapıyorum

tebrikler afiyet olsun

kazanamayanlara bir şey söylicem
bende kazanamadım

beren im seni daha fazla üzmek istemem ama biz zaten senin kazanamayacağını biliyoruz bilmediğimiz konuda aydınlat bizi

ne kötüyüm ben yaaa

Son düzenleme:
loreal 2 dkkada tükendi ve sonuc itibarı ile bu uyuşuk bilgisayarla yine bişi alamadım,annemdeyim eşim ve kızımı sırf kardeşimin vınından nete gircem diye rehin almıştım ama malesef olmadı

loreal 2 dkkada tükendi ve sonuc itibarı ile bu uyuşuk bilgisayarla yine bişi alamadım,annemdeyim eşim ve kızımı sırf kardeşimin vınından nete gircem diye rehin almıştım ama malesef olmadı

Aynen hemen tükendi yaa uçak hızıyla çalışıyor millet

bu banvitte aynı gün aynı kişiler birkaç kez kazanmış aynı aileden bu kadarda şans olmaz millet hilesini bulmuş kimsenin günahını almayayım ama hile ile alınıyorsa kul hakkına giriyor birde nimet yani mübarek ayda bide yaniiii

bizim gibilerde aylarca burda boşboş gezsin.belki ufak bişey kazanırda mutlu oluruz dye.loreali hiç duymadım.geç saatlerdemi oluyor..

banvitten ben de annem ya da erkek kardeşime cıksın cok istemiştim ama kısmet degilmiş,erkek kardeşim Erzurumda radyo televizyon okuyo vermesi gerekn dersler var,kazansaydım ona gitcekti

bizim gibilerde aylarca burda boşboş gezsin.belki ufak bişey kazanırda mutlu oluruz dye.loreali hiç duymadım.geç saatlerdemi oluyor..

boş gezdiğimiz yok bu hafta birkaç yarışmadan çıktı birşeyler loreal paris sayfasına bakarsan yarışmayı detaylarını görürsün

banvitten ben de annem ya da erkek kardeşime cıksın cok istemiştim ama kısmet degilmiş,erkek kardeşim Erzurumda radyo televizyon okuyo vermesi gerekn dersler var,kazansaydım ona gitcekti

bu hafta bize kısmet değilmiş cnm şükür kimsenin kazandığında gözümüz yok ben şansa çıkmasına birşey demem elbetteki ama her günde çıkarsa bunda hile olduğunu düşünürüm deneyeceğiz şansımızı artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…