Çok güzel kızlar.İyi günlerde kullanın.Çok sevindim.Ben kullanamadım gerçi ama siz eşinize vermeyin ha! Siz kullanın.Allah iyi günlerde hayırlı işlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.
sevimlikedim hepsi burada da kazananların hediyeleri kargoya verilmiş.Mail atmışlar kazananlara.Bana mail falan gelmedi.Zaten baktım yorumum o kadar geç onaylanmış ki benimki 22. sinde görünüyor.Yani ilk binin içinde yokum maalesef.Zaten bende şanstan eser kalıntısı bile yok.ŞAhinden bir sürü kod yollamıştım 60.000 kişi içine girip lego bile kazanamamışım.Neyse maşallah diyeyim de şanssızlığıma nazar değmesin.Bu ara pek yarışmalara da katılmıyorum.Hepsi çekilişle.Çekilişlerde hiç çıkmam.
kazanamayanlara bir şey söylicem
bende kazanamadım
Aynen ben de hicbirinde yokum
beren im seni daha fazla üzmek istemem ama biz zaten senin kazanamayacağını biliyoruz bilmediğimiz konuda aydınlat bizi
ne kötüyüm ben yaaa
loreal 2 dkkada tükendi ve sonuc itibarı ile bu uyuşuk bilgisayarla yine bişi alamadım,annemdeyim eşim ve kızımı sırf kardeşimin vınından nete gircem diye rehin almıştım ama malesef olmadı
Aynen hemen tükendi yaauçak hızıyla çalışıyor millet
bu banvitte aynı gün aynı kişiler birkaç kez kazanmış aynı aileden bu kadarda şans olmaz millet hilesini bulmuş kimsenin günahını almayayım ama hile ile alınıyorsa kul hakkına giriyor birde nimet yani mübarek ayda bide yaniiii
Aynen hemen tükendi yaauçak hızıyla çalışıyor millet
bu banvitte aynı gün aynı kişiler birkaç kez kazanmış aynı aileden bu kadarda şans olmaz millet hilesini bulmuş kimsenin günahını almayayım ama hile ile alınıyorsa kul hakkına giriyor birde nimet yani mübarek ayda bide yaniiii
bizim gibilerde aylarca burda boşboş gezsin.belki ufak bişey kazanırda mutlu oluruz dye.loreali hiç duymadım.geç saatlerdemi oluyor..
banvitten ben de annem ya da erkek kardeşime cıksın cok istemiştim ama kısmet degilmiş,erkek kardeşim Erzurumda radyo televizyon okuyo vermesi gerekn dersler var,kazansaydım ona gitcekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?