Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ya bi yerde yağmur yazıyo, bi yerde sıcaklık yazıyo, bi yerde 9. ay filan yazıyo.. ben yağmur yazdım yine olmadı sanırım böööğğğğ... mesaj gelen var mı?

evet canım mesajlar gelmiş..benim yazdığım doğruymuş

yasemin olmadı seninki sn farkıyla herhalde..çünkü kazanan biride 10:08 de atmış mesajı..bende aynı dakkada attım ama kısmet..yarın müsait olursam denerim yine..

arkadaşlar ben banvitten hediyeyi kazanmak için ne yapmamız gerktiğini anlamadım nasıl olacak yardım edermisiniz

canım uygulamayı açıyorsun..videolu tarifleri izle sekmesine tıklıyosun..karşına çıkan videolardan herhangi birini tıklıyorsun..sonrasında videoyu izlemeden hemen altında şansını dene sekmesi var ona tıklayınca form çıkıyor doldurup gönderiyorsun bu kadar..

tşkler canım az önce denedim oldu.

https://www.facebook.com/UlkerDucros?fref=ts

biz ailecek burdaki kareoke yarışmasına bayıldık..evde oyun niyetine katılıyoruz...tek ben,tek oğlan,tek eşim,sonra ikili,sonra üçlü..ölüyoruz gülmekten:)) yarışmaya katılmadım,ama eşim sesin karga olsa da boşver katıl dedi...benden meraklı yarışmalara:)))ama sağlıkçı olduğundan dün beğeni listeme göz attı..hazır godalara katılma,soğuk zincir isteyenlere katılma,çorbalara katılma..oldu dedim,neye katılıcam peki:))) tamam tamam dedim,bildiğimi okumaya devam:))

ben de sizler gibiyim kızlar,bir kere kazandım mı,bir daha asla katılamıyorum..biliyorum salaklık ama yapamıyorum işte..

Kızlar mng ile detan geldi ama kazandığımı bile bilmiyordum şok oldum ama güzel paket hazırlamışlar

Son düzenleme:
kızlar cosmo home un ödüllü sorusunda keratin vücudumuzun başka neresinde bulunur diye sorulmuş cevabını bilen var mı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…