Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Hiçbir şeyde yokum ya! Banviti gündüz yaptım olmadı.KAzananlara tebrikler ve afiyet olsun.Acaba gece mi yapmak gerek.Bir de gece deneyeceğim. :)

bu banvitte aynı gün aynı kişiler birkaç kez kazanmış aynı aileden bu kadarda şans olmaz millet hilesini bulmuş kimsenin günahını almayayım ama hile ile alınıyorsa kul hakkına giriyor birde nimet yani mübarek ayda bide yaniiii [/QUOTE]

güzel yazmışsın banada cevap hakkı doğdu evet herkes gibi bende eşimden ve kendimden girdim ne hikmetse ikimizide çıkmış bende şaşırdım bundan sonra katılmam kazanamayan arkadaşlarımda kazansın kimsenin hakkını almak ve açgözlülük yapmak bana göre değil

Son düzenleme:
kızlar ne zmndr aranızda dgldm oydu buydu isafir ramazan çocuktu derken baya bişi kaçırdım galiba neler var bekelimm

güzel yazmışsın banada cevap hakkı doğdu evet herkes gibi bende eşimden ve kendimden girdim ne hikmetse ikimizide çıkmış bende şaşırdım bundan sonra katılmam kazanamayan arkadaşlarımda kazansın kimsenin hakkını almak ve açgözlülük yapmak bana göre değil[/QUOTE]

cfrsvm seninki şansa tbr afiyet olsun cnm aynı isme birkaç kez çıktığı için öyle dedim
düzenleme yapmışsın yazılanlar karışmış :)

Son düzenleme:
Şu banvit banada çıksın

kılar lorealin linkini verirmisiniz.ben loreale girdim ama herhangibir yarışma felan bulamadım..
https://apps.facebook.com/mucizevitakvim/ linki bu ama bitmiştir muhtemelen sen yarın 00:00 da dene canım.ipadli yarışmalarda çok öncedendi şu anda yenilerde ne var ben de bilmiyorum.Önceki sayfalara bir bak belki oralarda ipad olan yarışma vardır.

alrkadslar rica etstm banada bakarmisnz kazanlrda varmiyjm teldn giryom ben goremihom dun aciklanan yarismlRa bakamadim bakarim ben diyen olrsa soyadım ertürk bi zahmet cok merak ediyorumv

Hiçbir şeyde yokum ya! Banviti gündüz yaptım olmadı.KAzananlara tebrikler ve afiyet olsun.Acaba gece mi yapmak gerek.Bir de gece deneyeceğim. :)

canım ben hiç gece yapmadım..aklıma ne zaman gelirse yapıyodum ama genelde öğle yada öğlen sonrası

tebrikler canım darısı başıma ,inşallah .saat kaç gibi yapıyorsunuz acaba ben de o saatlerde yapayım

bir saati olsada söylesem canım ya..öğle gibi yapıyorum hep..

canım maggiyi yaptım 1 dakka farkla..emin değilim tutarmı...

inşallah olmuştur..mesaj gelirse haber verirsin

ama sen hep benle uğraşıyorsun ama neden ya
insan sevdiği kişilerle uğraşırmış doğrumu merekilacım

hani sen bana senin devlet dairesinde bi iş ayarlayacaktın nolduuu :26:
peki sizde görüldü diye yazıyormu mesajınızda benim hiçbir mesajım görüldü yazmıyorda

ben mesajımı gönderdim netten çıktım tekrar faceyi açtığımda maggiden mesaj gelmişti bilmiyorum görüldü yazıyormuydu

siz söyleyince dikkat ettim..bu banvitte 3 kişi farklı günlerde tekrar denk gelmiş ama 1 kişi bir kere kazanır diye biliyorum. :44: banvit atlaması gerekiyordu bu kişileri..

ayrıca bu akdemir soyadlar işgal etmiş orayı..geçende BNP parabis card sonuçlarındada birsürü varlardı bence bunların hilesi face hesaplar...bir sürü hesaptan seri halde basarlarsa tutmaması imkansız

arkadaşlar ben banvitten hediyeyi kazanmak için ne yapmamız gerktiğini anlamadım nasıl olacak yardım edermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…