ayyyy öldümmm gülmektennn..ben de yazdım afikaya kadar,demek tek değilmişim:))) sokak hayvanlarına kadar yazdım..ama yok beğenmiyorlar...ilk başlarda money club seçiyordum,hadi dedim yemeğe döneyim belki şans doğar..ama onda da olmuyor...
Canım senin twitter var mı? Ben seni takip ediyormuyum? Anam sen twitterdasın da ben neden duymadım hiç? Ay hayat bilgisinde vardı bir karakter üç soru sorup hemen cevabını istiyordu aklıma o geldi.Ben de onun gibi üç soru yazdım.
Canım bu fake hesaplar bitmez.Ben biliyorum birisinin tam 3000 face hesabı var.Her hesabında da 3000 arkadaşı var tabii ki.Milletin işi yok zamanı çok oturup meslek halinde yapıyor bunu.Biz sadece eğlence amaçlı.Bu nedenle şansımıza 1000-2000 şansı olanların arasında çıkarsak çıkıyoruz işte. Ama ben kızamıyorum o insanlara da.Belki de ihtiyacı vardır.Ya da çevresindeki insanların ihtiyacı vardır bilemeyiz.Sonuçta çıkanların hayatlarını bilmeden kızmayalım.Eşine dostuna veriyordur ya da yardım ediyordur başkalarına belki.Çıkarsa çıkar bize de tamamen nasip diyorum ben.Bazısı 50 kere katılır çıkmaz kimisi 1 kere katılır çıkar.
sevimlikedim ben de kullanmayacağım hiç bir şeye katılmıyorum.Bizim,maggi,loreale hiç katılmadım.Çünkü kullanmam. Evde yatıp duracak.Bu yüzden bu ara twitterda takılıyorum.
sevimlikedim chamcet çok tatlısınız yaa bende girmiştim bi iki yazdım baktım sarmadı bi daha girmedim duygusaa baglayınca ruhum daralıyo benimde:)
yokum canım,ama görünce paylaşayım dedim..açtım beceremedim,kapatttım canım..
chemcat
bi ara bende katılıyodum kampanyalara ama şimd malesef bebeğim fırsat vermio
arada girip bakıyorum ne var neyok diye
msjlarını okuyorumda söylemeden geçemicem ne kadar pozitif, iyi niyetli bi insansın
3000 fake hesabı olana bile belki ihtiyacı var gözüyle bakmışşın
valla helal olsun sana Rabbim gönlüne göre versin
BOOOOOL ŞANŞ....sana .... hepimizeeeee
Tüh keşke devam etseydin ben de başta acemiyim yeni yeni öğreniyorum ama çok zevkli takıl bence.Hem orada daha çok yarışma var.Ayrıca matrak ve yaratıcı olanlar daha çok kazanıyor.Gel bence sen.
Sağol canım.Çok güzel bir dua bu mübarek günlerde.Ama tanımadığım insana neden kızayım ki.Ayrıca kazanamadım diye kızmak bana göre değil.E kazanamadıysam kazanamadım.Zaten olmayan bir şey için neden canımı sıkayım üzüleyim.Bir insan benden daha çok uğraşıp kazanıyorsa helal olsun ona.Ben uğraşıp 3000 hesap açamam.Bir taneyi zor idare ediyorum.Uğraşmış adam açmış.E kazanmak da hakkı bence.Uğraşan şansı olan kazansın.
pepsi iftar sofranızı donatıyora ilk günden beri katılıyorum..şartlarda en duygusal olan seçiliyormuş..hergün duygusal yazmaktan artık duygu bulamaz oldum..neye göre seçiyorlar anlamıyorum..bir süre sonra aynı şeyler tekrarlanıp duruyor..duygularım tükendiği için ben de bu akşam matrak yazdım bir tane,ne yapayım..
Ben de katıldım ona ya kaç gün.Benim ruhum matrak olduğu için ben en baştan matrak yazdım.Sonra kuralları okudum duygusal olan deyince bu kez çok duygusal oldum afrikadaki açlara kadar ne varsa yazdım.Yani o kadar duygusal yazdım ki ben bile yazdıklarımı okuyunca içim parçalandı yani o derece.Ama olmadı olmadı olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?