Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bacım çok merak ettim sokak hayvanlarına ne yazdın ayol! Ayyyy koptum ben burda gülmekten.

loreal bugünde yetişemedim formu doldurana kadar kaptılarevde netimde yokki her gece takip edim eşim gezmelerdeydi bende annemden nete girdim yine olmadıofffff hiç bşi cıkmıyo

sevimlikedim chamcet çok tatlısınız yaa bende girmiştim bi iki yazdım baktım sarmadı bi daha girmedim duygusaa baglayınca ruhum daralıyo benimde:)

chemcat
bi ara bende katılıyodum kampanyalara ama şimd malesef bebeğim fırsat vermio
arada girip bakıyorum ne var neyok diye
msjlarını okuyorumda söylemeden geçemicem ne kadar pozitif, iyi niyetli bi insansın
3000 fake hesabı olana bile belki ihtiyacı var gözüyle bakmışşın
valla helal olsun sana Rabbim gönlüne göre versin
BOOOOOL ŞANŞ....sana .... hepimizeeeee

Son düzenleyen: Moderatör:

yokum canım,ama görünce paylaşayım dedim..açtım beceremedim,kapatttım canım..

evet o kişiyi ben de biliyorum sanırım ama şunu düşündüm ben de..belki marketi var..ne kadar çok kazanırsa marketinde satacaktır..ama 3000 hesabının 10 tanesini bile tutturup da eşe dosta dağıtıyorsa helal olsun o zaman..

sevimlikedim chamcet çok tatlısınız yaa bende girmiştim bi iki yazdım baktım sarmadı bi daha girmedim duygusaa baglayınca ruhum daralıyo benimde:)

Aslında çok duygusalımdır.Yani çok yumuşak kalpliyimdir. Ama böyle ol diyince olamam.Bunun bir tuşu yok ki hoooppp basınca duygusal ben çıksın ortaya.Öyle olmuyor ben de.Şartların olgunlaşması gerek.

yokum canım,ama görünce paylaşayım dedim..açtım beceremedim,kapatttım canım..

Tüh keşke devam etseydin ben de başta acemiyim yeni yeni öğreniyorum ama çok zevkli takıl bence.Hem orada daha çok yarışma var.Ayrıca matrak ve yaratıcı olanlar daha çok kazanıyor.Gel bence sen.

Sağol canım.Çok güzel bir dua bu mübarek günlerde.Ama tanımadığım insana neden kızayım ki.Ayrıca kazanamadım diye kızmak bana göre değil.E kazanamadıysam kazanamadım.Zaten olmayan bir şey için neden canımı sıkayım üzüleyim.Bir insan benden daha çok uğraşıp kazanıyorsa helal olsun ona.Ben uğraşıp 3000 hesap açamam.Bir taneyi zor idare ediyorum.Uğraşmış adam açmış.E kazanmak da hakkı bence.Uğraşan şansı olan kazansın.

chemcat iyi niyetlisin tabi cnm ama benim burdaki tepki ben kazanamadım çıkmadı gibisinden değil çok şükür bu hafta kazandıklarım var az çok.. o listedede adım olsa aynı tepkiyi veririm ben.. onlar gibi burda o kadar zaman harcamasamda az çok bende emek veriyorum o yüzden insanlar biraz daha hak kavramı bilmeliler demek istediğim bu çıkmıyorsada üzülmem herşey şans kısmet

ay gece gece güldürdünüz beni

ayol siz yalnış anlamışsınız olayı...
evet duygusallık istiyolar amma kendi namlarına yapılan bir duygusallık
adamlar napsız afrika açlarını,sokak hayvanlarını

pepsiyi öveceksiniz bu kadar duygusal..
kazananlar bu tür mesajlar yazmışlar

gerçi ben bir kaç gün pepsi içerikli mesajlar yazdım ama tutturamadım sonrada sıkıldım bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…