- 5 Ağustos 2012
- 106
- 3
- 96
teşekkürler canım yeni gördüm bende ilk 3 kişiye veriyorlarmış.
canım maggiyi yaptım 1 dakka farkla..emin değilim tutarmı...
inşallah olmuştur..mesaj gelirse haber verirsin
bugünde kısmet degilmiş,cok hızlılarsaglık olsun canım cok teşekkürler emek verip ugraştıgın için artık yarına ya kısmet
oo çoktan bitmiştir madem kampanya yapıyolar bare her 3. kişi olsun ya :d
siz söyleyince dikkat ettim..bu banvitte 3 kişi farklı günlerde tekrar denk gelmiş ama 1 kişi bir kere kazanır diye biliyorum. :44: banvit atlaması gerekiyordu bu kişileri..
ayrıca bu akdemir soyadlar işgal etmiş orayı..geçende BNP parabis card sonuçlarındada birsürü varlardıbence bunların hilesi face hesaplar...bir sürü hesaptan seri halde basarlarsa tutmaması imkansız
Merhaba kızlar, bugün bir turizm şirketinden telefon geldi.Eşim totalden çekilişi katılmış ve 5 kişilik 4 gece 5 gun tatil kazanmışız. çeşme ya da karadenizde otelleri varmış kafam çok karıştı aslı var mıdır? Yarın tanıtım videoları için görüşmeye çağırdılar resmi bir evrak da vereceklermiş. Telefonda görüştüğüm bayan sizi çok iyi anlıyorum inanamamanız doğal ama gercek dedi. nedeni de reklam için bütçe ayırmıyorlar böyle çekiliş düzenleyip belli meslek grubundaki kişileri tatile gönderiyorlar ve biz de çevresmize tavsiye ederek müşteri çekiyorlarmış. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda yorumlarınızı alabilir miyim?
Evet tatlıgacım,herzaman aldığı benzin istasyonundan katılmış mutlaka aile olmak zorundaymış yarın gidip görüşeceğiz bir şey kaybedeceğimizi düşünmüyorum görüşmekle. Telefonda, çok net duyamadım sesini şirketin adını söyledi ama anlayamadım. Karşıyak çarşının içinde yerleri yarın bizi bekliyorlar anlayacağız bakalım ne menem bişeymiş
Canım bu fake hesaplar bitmez.Ben biliyorum birisinin tam 3000 face hesabı var.Her hesabında da 3000 arkadaşı var tabii ki.Milletin işi yok zamanı çok oturup meslek halinde yapıyor bunu.Biz sadece eğlence amaçlı.Bu nedenle şansımıza 1000-2000 şansı olanların arasında çıkarsak çıkıyoruz işte. Ama ben kızamıyorum o insanlara da.Belki de ihtiyacı vardır.Ya da çevresindeki insanların ihtiyacı vardır bilemeyiz.Sonuçta çıkanların hayatlarını bilmeden kızmayalım.Eşine dostuna veriyordur ya da yardım ediyordur başkalarına belki.Çıkarsa çıkar bize de tamamen nasip diyorum ben.Bazısı 50 kere katılır çıkmaz kimisi 1 kere katılır çıkar.
sevimlikedim ben de kullanmayacağım hiç bir şeye katılmıyorum.Bizim,maggi,loreale hiç katılmadım.Çünkü kullanmam. Evde yatıp duracak.Bu yüzden bu ara twitterda takılıyorum.
siz söyleyince dikkat ettim..bu banvitte 3 kişi farklı günlerde tekrar denk gelmiş ama 1 kişi bir kere kazanır diye biliyorum. :44: banvit atlaması gerekiyordu bu kişileri..
ayrıca bu akdemir soyadlar işgal etmiş orayı..geçende BNP parabis card sonuçlarındada birsürü varlardıbence bunların hilesi face hesaplar...bir sürü hesaptan seri halde basarlarsa tutmaması imkansız
kalenin cevabı ne arkadaşlar
pepsi iftar sofranızı donatıyora ilk günden beri katılıyorum..şartlarda en duygusal olan seçiliyormuş..hergün duygusal yazmaktan artık duygu bulamaz oldum..neye göre seçiyorlar anlamıyorum..bir süre sonra aynı şeyler tekrarlanıp duruyor..duygularım tükendiği için ben de bu akşam matrak yazdım bir tane,ne yapayım..
pepsi iftar sofranızı donatıyora ilk günden beri katılıyorum..şartlarda en duygusal olan seçiliyormuş..hergün duygusal yazmaktan artık duygu bulamaz oldum..neye göre seçiyorlar anlamıyorum..bir süre sonra aynı şeyler tekrarlanıp duruyor..duygularım tükendiği için ben de bu akşam matrak yazdım bir tane,ne yapayım..
Ben de katıldım ona ya kaç gün.Benim ruhum matrak olduğu için ben en baştan matrak yazdım.Sonra kuralları okudum duygusal olan deyince bu kez çok duygusal oldum afrikadaki açlara kadar ne varsa yazdım.Yani o kadar duygusal yazdım ki ben bile yazdıklarımı okuyunca içim parçalandı yani o derece.Ama olmadı olmadı olmadı.
bende tek kelime(huzur-mutluluk-paylaşmak diye) yazıp geçiyordum 200 karakterlik yazmak gerekiyormuş..
2-3 kez hattıma yükleme geldi, hoş onuda konuşmadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?