Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

knorr dan kazanamamışım. o kadar çok istiyordum ki anneme sürpriz yapcaktım off

https://www.facebook.com/ufokurumsal/app_130795490462098

hediye vermiyor,indirim veriyor..kurallar:

“İZLE, KAZAN!” Facebook uygulamasında, ufomarketim.com adresinde yer alan;

UFO hava temizleyiciyi indirimli satın alabilmeye yarayan kodu kazanmak isteyen katılımcılar, uygulamada yer alan filmleri izleyip, filmler içerisinde verilen şifreleri ve iletişim bilgilerini ilgili alanlara kaydederek indirim kodunu kazanabilir ve UFO Hava Temizleyiciyi 70 TL indirimle ufomarketim.com’dan alabilirler.

keşke bizim mutfaktan bende kazanabilsem sıkıldım oynuyom oynuyom bişey yok diğer yarışmalarda da tık yok sadece banvit kazandım onuda gönderen yok cevap bile yazan yok 15 gün oldu :26: sanki bana yarışmalar ha böyle yapiiii

Bide bugün beni audi a 6 ile test sürüşü için aradılar tabi benim ehliyetim olmadığı için öyle bi test sürüşü mümkün olmadı neyse sağlık olsun seneye artık

Mert optik sonuçları açıklanmış twitterda onda da yokum hair care twitterda samsung galaxy tablet veriyordu ondada yokum

Estetikten kozmetiğe, modadan astrolojiye kadar ilginizi çekecek birçok başlığın bulunduğu MascaramMaxx.com ile tanışmanın şerefine Kokoshgirl olarak 3 kişiye Ethica Levent Medikal Estetik’ten cilt bakımı uygulaması HEDİYE ediyorum!
Ethica’dan cilt bakımı uygulaması kazanmak için tek yapmanız gereken MascaramMaxx.com ‘a tıklayıp, en beğendiğiniz yazının linkini Twitter’da #MascaramMaxx etiketiyle paylaşmanız.
Çekiliş 29-30-31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olup, kazananlar hergün saat 18:00′da Twitter üzerinden açıklanacaktır.

Yarın başlayacak yarışmamız için bizi ve @TugbaTunckaya 'yı takip takip edin! avon4.me/13roOPG pic.twitter.com/X9tKQs7yTr

Bu sene Ramazanda mevsim yaz, ama unutma kışın yine üşütecek ayaz... #bimaninizmivar izgaz @izgazgdfsuez
Bir önceki Twitimizdeki maniyi en güzel tamamlayan 3 kişi 50TL değerinde Migros hediye çeki kazanıyor! Haydi hünerlerinizi gösterin
www.twitter.com/izgazgdfsuez

www.twitter.com/mutluaku/status/361803676450422784

Dinazorlar ‪#‎20yılsonra‬ 3D olarak GittiGidiyor'da!
Jurassic Park'ı herkesten önce izlemek istiyorsan sen de Tweetle, kazanma şansı yakala! www.soupertweet.com/gittigidiyor

www.facebook.com/photo.php?fbid=606503409372727&set=a.191086437581095.42158.181297685226637&type=1

www.twitter.com/CornettoTR
8 Ağustos 'ta Ayvalık'ta düzenlenecek Yalın konseri için bilet kazanmak isteyenler RT!
Saat 11:00'de başlayacak olan yarışmamızda 4 kişi Yalın konser bileti, 5 kişi de Yalın'la tanışma hakkı kazanacak.
Soracağımız 3 sorudan birine doğru cevap ver, ya Yalın'ı dinleme fırsatını ya da Yalın'la tanışma şansını yakala! :103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…