Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

iyi geceler bugün tadadan ve binbir çiçekten kazanmışım. tadadan ne gelecek merak ediyorum doğrusu:)

ben kazamıştım bak bunlar geliyor

bulguru sanki yağlı suda ıslamışlar paketlemişler
kuru fasülyeye zencefil koymuşlar
ezo gelinde sanki kumu suda ıslayıp kumunu süzmüşler gibi tadı vardı
bitek kuru kayısısı güzeldi
şimdi tekrar kazanmışım da birine bişeyler vericektim durumu hiç iyi değil.Hem hamile hem çocukları var hem kocasından dayak yiyor.Birileri bişeyler verince kocasından gizli çocuklarına yediriyormuş.Onlar belki sever.Maggiden kazandığım çorbalarıda koyucam birazda et türü bişeyler alalım dedim eşime çocuklarınada çikolata gofret falan.bende kalsa hiç açmadan dökücem en iyisi belki onlar sever :26:

cevabı küşhanemi yaptınız

has mutfak dedim ben :26:
kayınvalideye kazanmak istiyorum bende onlar karı koca analı kızlı pek severler hazır çorbayı.
bide böyle bişeyler verince ona kargodan gelen falan altta kalmaz hemen oda bende ne versem telaşına düşüyor hoşuma gidiyor

ben küşhane dedim ama bakalım hangisi doğru çıkacak.ramazan bitiyo daha hiç bişey kazanamadım.inşallah bu sefer olur.

divan halkı ve vezirler için has mutfakmış padişah için kuşhaneymiş evet kızlar sizinki doğru

kaynanacıgım şansına küs nediyim artık kendi pişirsinde yesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…