Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ödül var gibi geldi ama bu cimri firma vermeyebilir de , 2. yılını doldurma şerefine saçma bir uygulama mı
yapmışlar yani ben bakmadım görünce sizinle paylaşayım diye copy paste yapmıştım buraya, daha şimdi bakıyorum haklısınız galiba serinleme hizmeti

Bu kadar cok kisi arasından cekilisle kazanları tebrik ediyorum hakketennn . nasıl bi sans bu ya

ya bu vaselin ıpucları olan yarısmadan bıktım..sürekli sayfayı begen cıkıo ama bastan beri paylasıorm ..sızdede cıkıormu ??

hiç bişey kazanamadım yok şansım ters benim hiç bişeyde şansım yok zaten amannn bende 1-2 arkadaşın bloğundaçekilişe katıldım belki ordan bişey çıkar şansım nerdesin ah ahhh iyi geceler kızlarrrrr bende yatim ağarlaşdım iyice bu yuzden pek bişey yazamıyorum paylaşamıyorum öpüldünüz

Şans kapanınca tam kapanıyor ama açıldığındada büyük hediyelerle açılıyor yılmadan devam yola

ya bu vaselin ıpucları olan yarısmadan bıktım..sürekli sayfayı begen cıkıo ama bastan beri paylasıorm ..sızdede cıkıormu ??

bendede aynı sorun oldu beğen yazısının yanındaki çarpıyı tıkla sonra beğen düzeliyor avondada olmuştu aynısı

Benim de bu ara şansım kapandı .Neyse ki oğluşuma Smart shoppers tan kazanmışım.Merak etme canım senin şansında gelir.Ben dün twitterdan çaya çağırdım şansımı.Nerdesin gel de çay içelim diye. Bugün kazandığımı öğrendim. Bugün yatıya çağırıcam bakalım ne olacak?

vaselin linkini paylaşırmısınız kızlar.bende kazanamıyorum hemde aylardır ancak yılmadan devam ediyorum.bi umudum var hala nedense:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…