L'era Fresca
Dondurmanın bile zar zor serinlettiği bugünlerde, 2. yılını dolduran L'era Fresca'dan size harika bir hizmet!
Doğumgünümüz şerefine hazırladığımız "L'era Fresca Dondurma Kafalar" uygulamamızla hem eğlenmeye hem de doğal serinliği yakından keşfetmek için kafanızı dondurmaya sokmaya ne dersiniz?:)
Uygulamamızın linkine buradan ulaşabilirsiniz: https://www.facebook.com/lerafresca/app_369546709839776
Kizlar e bebekten bugun icin 50 tl indirim kazandim alusveris yapacak olan varsa kodu verebilirim 150 tl uzerine 50 tl indirim varmis
kimseye vermediysen ben alabilirim :2:
Everdaydeki gelen anketi doldurunca ne oluyorr k7zlarrr..cekilismi ypcklar
Bende 7. soruda takıldım yazıyorum tekrar deneyin yazıp duruyor tamamlayamadm bir türlü :26:
kızlar bu facebooktaki anket mi ben göremedim de :44::44:
everydayme - Moda güzelliktir 140 karakterlik kısa cümle istiyorlar jüri seçicekmiş
everydayme - Moda güzelliktir 140 karakterlik kısa cümle istiyorlar jüri seçicekmiş
hiç bişey kazanamadım yok şansım ters benim hiç bişeyde şansım yok zaten amannn bende 1-2 arkadaşın bloğundaçekilişe katıldım belki ordan bişey çıkar şansım nerdesin ah ahhhiyi geceler kızlarrrrr bende yatim ağarlaşdım iyice bu yuzden pek bişey yazamıyorum paylaşamıyorum öpüldünüz
ya bu vaselin ıpucları olan yarısmadan bıktım..sürekli sayfayı begen cıkıo ama bastan beri paylasıorm ..sızdede cıkıormu ??
hiç bişey kazanamadım yok şansım ters benim hiç bişeyde şansım yok zaten amannn bende 1-2 arkadaşın bloğundaçekilişe katıldım belki ordan bişey çıkar şansım nerdesin ah ahhhiyi geceler kızlarrrrr bende yatim ağarlaşdım iyice bu yuzden pek bişey yazamıyorum paylaşamıyorum öpüldünüz
Şans kapanınca tam kapanıyor ama açıldığındada büyük hediyelerle açılıyor yılmadan devam yola
bendede aynı sorun oldu beğen yazısının yanındaki çarpıyı tıkla sonra beğen düzeliyor avondada olmuştu aynısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?