Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

binbirçiçek ne kadar cimriymiş!!!! her güne 1 kişi kazanıyormuş meğersem..formu her gün doldurmaktan bıkmıştım,hergün adres bilgilerini gir dur..kalk gün için 1 kişiye ver!!!! tuhafıma gitti.

15 kez doldurdum çok gıcık oldum daha ona form falan doldurmam verecekleri 450 gr bal yani

kızlar lorealden oldu benim tebrikler dedi.bir de mubi sinema paketi kazandım o ne bilen var mı:26::26:

orada birşeye dikkat ettin mi,aynı mesaj hergün bana da geldi hatta buraya yazacaktım isteyenler için oynayabilirim,formu hergün yakalıyorum diye..amaaa tebrik mesajının üzerini tıklaman lazım karşına form çıkıyor ..işte esas iş oradaymış meğersem..formu dolduruyorsun,ondan sonra esas tebrik alırsan bu iş oldu demek ama formu doldurduktan sonra bugün hakkınız doldu diyorsa olmadı demek..ben ona hiç dikkat etmiyordum..aman sevinip duruyordum..sonra ya dedim,şu beyaz tebrik yazısını bir tıklıyım,aaaaa baktım ki form çıktı,doldurdum yine sevinçle yolladım ve boyumun ölçüsünü aldım,günün şanslısı değilmişim:))) o yüzden bıraktım onu artık..aman sen de dikkat et ona canım..mubiyi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…