Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günaydın
maggi birazdan soruyu yayınlar kızlar tetikte olun

Son düzenleme:
kızlar maggiye ne yazdınız.ben şevval ayının ilk üç günü kutlanır dedim.hadi bakalım hayırlısı

kızlar maggiye ne yazdınız.ben şevval ayının ilk üç günü kutlanır dedim.hadi bakalım hayırlısı

Şevval ayının başlangıcında kutlanır dedim ama yetişemedim dogrumu onuda bilmiyorum çocukla uğraşmaktan bişe yapamaz oldum şu anda bile kucağımda mızırdanıyo

Şevval ayının başlangıcında kutlanır dedim ama yetişemedim dogrumu onuda bilmiyorum çocukla uğraşmaktan bişe yapamaz oldum şu anda bile kucağımda mızırdanıyo

bende senin gibi yazdım bakalım hayırlısı yayınlandıktan sonra 30 saniyede yaptım bakalım kısmet

merhaba hanımlar,

nişanlımla ekimde rabbim izin verirse evleneceğiz, maddi açıdan da biraz dardayız herşeyi kendimiz yapmaya çalışıyoruz.
düğün dış çekim için ilk kez facebookta bir fotoraf yarışmasına katıldık en çok beğeni alan dış çekim ücretsiz kazanacak, bize destek olur musunuz? linki burada beğenen destek olanlara şimdiden çok teşekkür ederim =)

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

allah yardımcın olsun canım.bakcaz bakalım doğrumu yanlışmı

geri dönüş olmadı kaybettim sudenazz arkadaşımız sayesinde ben kazandım annecim için heves etmiştim kazanmayı ama yine olmadı her zamanda netim olmuyo ki katılabilimannemdeyim kız kardeşimin vınından nete girdim ve kızçem halen daha aglıyor bi onunla ilgilenim bari

Kızlar banada yardım edin lütfen :) rica ediyorum

nişanlımla ekimde rabbim izin verirse evleneceğiz, maddi açıdan da biraz dardayız herşeyi kendimiz yapmaya çalışıyoruz.
düğün dış çekim için ilk kez facebookta bir fotoraf yarışmasına katıldık en çok beğeni alan dış çekim ücretsiz kazanacak, bize destek olur musunuz? linki burada beğenen destek olanlara şimdiden çok teşekkür ederim =)

kızlar lorealden oldu benim tebrikler dedi.bir de mubi sinema paketi kazandım o ne bilen var mı:26::26:

kızlar bnada destekkk lütfen

beğenmek istedim ama link açılmıyor maalesef...

BEREN cim 2 gün önce maggi için mesaj çekmişsin bana.. kusura bakma anca bu sabah gördüm..bir kaç gündür yarışmalarla ilgilenemiyorum..

2 hafta sonra ikizlerimin yaş günü var..onun için hazırlık yapıyorum...

maggiye katıldım ama henüz mesaj gelmedi..emiin değilim.olmazsa yarın müsait olursam tekrar denerim..

bu arada kızlar günaydınlar herkese..elidorda bende yokum

Burda oy istemek yasak bir kere yazmışssın bari arka arkaya tekrarlama ceza alma boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…