kızlar maggiye ne yazdınız.ben şevval ayının ilk üç günü kutlanır dedim.hadi bakalım hayırlısı
Şevval ayının başlangıcında kutlanır dedim ama yetişemedim dogrumu onuda bilmiyorum çocukla uğraşmaktan bişe yapamaz oldum şu anda bile kucağımda mızırdanıyo
Şevval ayının başlangıcında kutlanır dedim ama yetişemedim dogrumu onuda bilmiyorum çocukla uğraşmaktan bişe yapamaz oldum şu anda bile kucağımda mızırdanıyo
bakdım canımda mesaj kutun dolu senin :)
hangi ara dolmuş anlamadım ki :26:
boşalttım
allah yardımcın olsun canım.bakcaz bakalım doğrumu yanlışmı
orada birşeye dikkat ettin mi,aynı mesaj hergün bana da geldi hatta buraya yazacaktım isteyenler için oynayabilirim,formu hergün yakalıyorum diye..amaaa tebrik mesajının üzerini tıklaman lazım karşına form çıkıyor ..işte esas iş oradaymış meğersem..formu dolduruyorsun,ondan sonra esas tebrik alırsan bu iş oldu demek ama formu doldurduktan sonra bugün hakkınız doldu diyorsa olmadı demek..ben ona hiç dikkat etmiyordum..aman sevinip duruyordum..sonra ya dedim,şu beyaz tebrik yazısını bir tıklıyım,aaaaa baktım ki form çıktı,doldurdum yine sevinçle yolladım ve boyumun ölçüsünü aldım,günün şanslısı değilmişim:))) o yüzden bıraktım onu artık..aman sen de dikkat et ona canım..mubiyi bilmiyorum.
kızlar lorealden oldu benim tebrikler dedi.bir de mubi sinema paketi kazandım o ne bilen var mı:26::26:
kızlar bnada destekkk lütfen
nişanlımla ekimde rabbim izin verirse evleneceğiz, maddi açıdan da biraz dardayız herşeyi kendimiz yapmaya çalışıyoruz.
düğün dış çekim için ilk kez facebookta bir fotoraf yarışmasına katıldık en çok beğeni alan dış çekim ücretsiz kazanacak, bize destek olur musunuz? linki burada beğenen destek olanlara şimdiden çok teşekkür ederim =)
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
beğenmek istedim ama link açılmıyor maalesef...
Burda oy istemek yasak bir kere yazmışssın bari arka arkaya tekrarlama ceza alma boşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?