Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Girbeyenal.com gönderiği paketlerin içinden pazarda satılan 50 kuruşluk ürünlerden çıkmış başka gönderisi teslim edeilip 7 tl ödeyen var mı ?

Arkadaslar bana mng kargo ile uzerinde samsun gida mi oyle birsey yazan kargo gelmis evde degldm kargodan aradilar.nedir acaba bi fikriniz warmi ne kazandigimi hatirlamiyorum

Girbeyenal.com gönderiği paketlerin içinden pazarda satılan 50 kuruşluk ürünlerden çıkmış başka gönderisi teslim edeilip 7 tl ödeyen var mı ?

ciddi misin? iyiki iptal ettirmişim o zaman.. tahmin etmiştim böyle olacağını o yüzden aradıklarında istemediğimi söyledim..

sabah buraya yazmıştım ciel parfüm türkiye ne kadar ilgisiz diye,iyi ki yazmışım,burada tanıdık filan mı var acaba,şaka şaka:)))

günler sonra cevap geliverdi:))

cevap:

numunelerimiz sizlere ulaşacaktır. 1. Etap testerlar danışmanlarımız tarafından teslim edildi. Bulunğunuz ilde danışmanımız mevcut ise size ulaşacaktır.İlginiz için teşekür ederiz.

birincisi neden danışman gelip teslim ediyor?
ikincisi danışman eminim parfümü vermeden ya da sonrasında üye yapabilmek için dil dökecek
neden o zaman başta kargo için adres aldılar?
ben belki danışmanla muattap olmak istemiyorum..

https://www.facebook.com/cielparfumtr?fref=ts

şu cial parfüme bende merak ediyordum arkadaş iyiki peşini bırakmamış işin ne danışmanı gelicekmiş tester parfüm için üye olmak için dil dökcekler bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…