kızlar elsevede tebrıkler dedi ama form cıkmadı sonradan mı verılıyor adres bılgılerı
kızlar elsevede tebrıkler dedi ama form cıkmadı sonradan mı verılıyor adres bılgılerı
SAğ üstteki ürün hediyesi bölümüne gireceksin.Tebrikler diye herkese diyor canım.Saat tam 00:00 olduğunda paylaşıp hemen ürün hediyesi bölümüne basman gerekiyor. Ben de can sıkıntısından geçen gün denedim oldu. Bol şans sana da.Ama çok hızlı olman gerek bence adres bilgilerini bir yere yazıp kopyala sonra form çıkınca hemen yapıştır yapar zaman kaybetmezsin yazmakla.
aaaaa oldun canım,aynen dediğini yaptım..tüm bilgileri doldurdum,saat 12 olur olmaz yolladım..
15 gün içinde tester elinizde olacak mesajı geldi..
canım benim,çok sağol..
ay bu bana eski omo gecelerini hatırlattı,orada da 12 oldu mu herkes koşuyordu ama hiç denk gelememiştim,bunda geldim sağol canımcım:))
Tebrikler o zaman canım.Güle güle kullanalım inşallah. Sevindim işe yaradığına. Ben de sıkıntıdan geçen gün denedim.Benim tarayıcım kayıt ediyor zaten adresi falan kendisi yoksa alamazdım.Gerçi saçımda berbat halde doğumdan sonra bir türlü toparlanamadı belki işe yarar bu deneyeyim dedim.
SAğ üstteki ürün hediyesi bölümüne gireceksin.Tebrikler diye herkese diyor canım.Saat tam 00:00 olduğunda paylaşıp hemen ürün hediyesi bölümüne basman gerekiyor. Ben de can sıkıntısından geçen gün denedim oldu. Bol şans sana da.Ama çok hızlı olman gerek bence adres bilgilerini bir yere yazıp kopyala sonra form çıkınca hemen yapıştır yapar zaman kaybetmezsin yazmakla.
kızlar alakası yok ama oğluma bayram için yelek gömlek pantolon üçlü takım arıyorum.. internette var mı bildiğiniz bi site bulabileceğim..
detanın cvbını bilen var mı :44:
defansın cvbı sabunlu suyla yıkamalı olan en son şık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?