Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günaydın canım,
aynen,superfresh çok sıkıcı.

şuan doğankitap ta yarışma var,her cuma sabahtan ve öğleden sonra 1 parti oluyor.
kidycity.com sonuçlanacak yazmışım.(oğlanın şansı t-shirtlerden açılmışken buna da katılmıştım)
AVMMALL sabah 10:00 yazmışım ama bakmadım henüz
mercedes-benz kamyonun sonuçlanması lazım,havlu veriyordu..bunu atmıştım ben çünkü video son hız dönüyordu,belki tutar:))

merhaba kızlar.bu gün kadir gecesi sebebi ile ersağ ürünlerinde 4 tane hediye ürün alabilirsiniz.üye olun alışverişinizi yapın ve hediyelieri kazanın.ben hep böyle zamanlara getirip alıyorum çok da uygun oluyor ürünlerden bir tanesi 36 lira kaçırmayın derim ben....

twitter oyunu bu değil canım?
twitter hesabım yok,açmak lazım..açmıştım ama anlayamadım,kapatmıştım.

tebriklerrrr:)))

ay canım bende biraz acemilik çektim ama bir kaç gün takıldınmı alışıyorsun..tekrar aç bence..aslında orası daha zevkli ve daha kolay kazandırıyor ama benim oraya ayırabilecek pek vaktim olmuyor arada takılıyorum işte

sürat kargo ile ne geliyor kızlar
gümüşay tekstil dedi sanırım bişey tekstilde tam anlamadım :26:

kızlar,
dayanamadım twitter hesabı açtım..ama kimi nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum..sizler beni eklermisiniz??aynen buradaki ismimle açtım.sevimlikedim 71.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…