Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar super fresh ne zaman açıklanacak?:26::26:

sabahtan beri birtürlü açıklayamadılar gitti bu sefer kendimden çok dört gözle eşimin yeğenleri için bekliyorum, bana sürekli sen ne yapıyorsun da kazanıyorsun deyip duruyorlar sanki bir püf noktası varmış da onlara söylemiyorum muamelesi görüyorum o yüzden onlar kazansın da beni biraz rahat bıraksınlar istiyorum

Kızlar bidünyaindirimin yaptığı kampanyadan kek kalıbı almıştım geldi az önce.Ben beğendim.Dışarda 15-20 liraya satılanlardan.5.90a gayet iyi.ZAten çok fazla kek pişirmek için değil de soğuk tatlı yapmak için kullanıyorum ben.Kalıp yerine daha pratik oluyor.

5,90 kredi kartıylamı ödedin yoksa kargo geldiğinde mi ödedin

cinemaximumda yokum mercedes havluda yokum off ne kötü bi haftaydı hiçbirşey kazanamadım sıkıldım oyun oynamaktan ya çocukları kenara itekleyip oyun oynuyorum kısmetim geri gel yada ben oyunları bırakıcam

5,90 kredi kartıylamı ödedin yoksa kargo geldiğinde mi ödedin

Kredi kartıyla ödedim ben.Genelde internetten alışveriş yapıyorum hem de bu sitede 3D secure sistemi vardı.Çok güvenli yani.O nedenle çekinmeden yaptım. Bir sorun da yaşamadım. Sizde yapabilirsiniz.

bende ödeme yapmadan siparişlere eklemiştim öyle kaldı kredi kartım yok zaten neyse kısmet
güle güle kullanın siz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…