Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu gün kadir gecesi değilki...biraz reklam gibi geldi bana 36 lirada hemde

kızlar,
dayanamadım twitter hesabı açtım..ama kimi nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum..sizler beni eklermisiniz??aynen buradaki ismimle açtım.sevimlikedim 71.

Canım ilk takipçin ben oldum.Twitter açınca görüşelim ben sana anlatırım neler yapacağını.Çok eğleneceğiz.Burdaki arkadaşlar herkesler orada. Çok sevindim geldiğine

Coca-Cola Kırmızı Kasa
Web sitemizde yoğunluk nedeniyle oluşan sorunu çözdük. Hepsiburada ve Markafoni Hediye Çeki stoklarını da bugün yeniliyoruz. Tüm Kırmızı Kasalılara duyurulur!

keşke bende twitter alabilsem. ama başımda böyle bi koca varken imkansız facebook bile zor aldım.. neyse buna şükür..

keşke bende twitter alabilsem. ama başımda böyle bi koca varken imkansız facebook bile zor aldım.. neyse buna şükür..

Benimki de ne face ne de twitter kullanıyor.Face hesabına ben el koydum zaten.Resmen ben kullanıyorum adamın hesabını.Canım senin eşinin işi rahat herhalde ki seninle uğraşmaya vakit bulabiliyor.Yoksa işi zor olsa ve çok yoğun çalışsa hiç bunları kafasına takmaya vakit bulamz. Benimki o kadar yoğun çalışıyor ki benimle uğraşmayı bırak yüzünü zor görüyorum.Bir de benim ne yaptığımla uğraşmaya vakti yok.

yok cnm ya.. yüzünü zor görüyorum.. belediyede çalışıo, ayriyetten kendi iş yeri var.. ordan çıkıo, oraya gidiyo... yapacağı işi bile unutuo yoğunluktan..senin eşin karakter olarak rahat bi insan ki bişey demio.. yoksa çok yoğun olsa bile müdahale eder, karışır. bakmasa bile, en azından yapma etme diyebilir... değişik bi tür benimki de

Aslında çok kıskançtır benim eşim de.Başlarda sürekli müdahale ediyordu ama sonradan baktı takmıyorum bıraktı.13 sene oldu bi de daha neyi takip edecek. O gençken oluyor.

ben bir de mareti anlamıyorum..oturayım diyorum bakmışım ki oturmuşum,daveti kabul edeyim diyorum yine oturmuş gözüküyorum..davet atıyorum,ee onlar da çoktan oturmuş oluyor..kendi kendime bakıp duruyorum...

ben bir de mareti anlamıyorum..oturayım diyorum bakmışım ki oturmuşum,daveti kabul edeyim diyorum yine oturmuş gözüküyorum..davet atıyorum,ee onlar da çoktan oturmuş oluyor..kendi kendime bakıp duruyorum...

Canım sana faceden mesaj yolladım.Tweet de attım ama sen görmedin galiba.Bağlan ile baksana sol üstte. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…