merhaba kızlar.bu gün kadir gecesi sebebi ile ersağ ürünlerinde 4 tane hediye ürün alabilirsiniz.üye olun alışverişinizi yapın ve hediyelieri kazanın.ben hep böyle zamanlara getirip alıyorum çok da uygun oluyor ürünlerden bir tanesi 36 lira kaçırmayın derim ben....
lipton açıklanmış eşim kazanmış =)
benim gördüğüm fındık neydi ya :44: oruç vurdu sanırsam kusura bakmayın
kızlar,
dayanamadım twitter hesabı açtım..ama kimi nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum..sizler beni eklermisiniz??aynen buradaki ismimle açtım.sevimlikedim 71.
keşke bende twitter alabilsem. ama başımda böyle bi koca varken imkansızfacebook bile zor aldım.. neyse buna şükür..
Benimki de ne face ne de twitter kullanıyor.Face hesabına ben el koydum zaten.Resmen ben kullanıyorum adamın hesabını.Canım senin eşinin işi rahat herhalde ki seninle uğraşmaya vakit bulabiliyor.Yoksa işi zor olsa ve çok yoğun çalışsa hiç bunları kafasına takmaya vakit bulamz. Benimki o kadar yoğun çalışıyor ki benimle uğraşmayı bırak yüzünü zor görüyorum.Bir de benim ne yaptığımla uğraşmaya vakti yok.
yok cnm ya.. yüzünü zor görüyorum.. belediyede çalışıo, ayriyetten kendi iş yeri var.. ordan çıkıo, oraya gidiyo... yapacağı işi bile unutuo yoğunluktan..senin eşin karakter olarak rahat bi insan ki bişey demio.. yoksa çok yoğun olsa bile müdahale eder, karışır. bakmasa bile, en azından yapma etme diyebilir... değişik bi tür benimki de
link verebirmisiniz?teşekkürler
ben bir de mareti anlamıyorum..oturayım diyorum bakmışım ki oturmuşum,daveti kabul edeyim diyorum yine oturmuş gözüküyorum..davet atıyorum,ee onlar da çoktan oturmuş oluyor..kendi kendime bakıp duruyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?