Canım daha doğmadan biberon alma ben aldım hiç kullanmadım öylece kaldı. Ağzına bile sürmedi. O yüzden doğsun hele bir ondan sonra eğer meme emmezse alırsın zaten emzirirsen hiç gerek kalmıyor biberona falan.Bir de her bebeğin huyu değişik dediğim gibi benimki ağzına bile sürmedi ne biberon ne de emzik. Ağzına emziği verince sinirden kıpkırmızı olup kıyameti koparıyordu. Ama illa alacağım dersen ben chicco almıştım ama hiç kullanmadım.kızlar bebişime cam biberon alacğım. tavsiyelerinizi bekliyorum.nerden hangisini alayım.kızım kısmetse 1 ay sonra doğacak:)
Canım daha doğmadan biberon alma ben aldım hiç kullanmadım öylece kaldı. Ağzına bile sürmedi. O yüzden doğsun hele bir ondan sonra eğer meme emmezse alırsın zaten emzirirsen hiç gerek kalmıyor biberona falan.Bir de her bebeğin huyu değişik dediğim gibi benimki ağzına bile sürmedi ne biberon ne de emzik. Ağzına emziği verince sinirden kıpkırmızı olup kıyameti koparıyordu. Ama illa alacağım dersen ben chicco almıştım ama hiç kullanmadım.
ayyy valla akşam akşam çok güldüm yaa cidden öyle oldu
bu arada chemcat sanırım banvitten kaznamışsın tebrikler
şu knorr neden açıklamıyorrrrrrrrrrrr
knorun sayfasına giremiyorum ben kapalı gözüküyo sayfa
teşekkürler. bazen süt gelmeyince mama veriyorlarmış.ondan düşünmüştüm..
kızlar şu loreal her gece deniyorum olmuyor.saniyesinde bitiyor yaa sinir oldum.deneyen kazanan varmı?
Gelir sütün canım merak etme. Bol bol emzirirsin inşallah bebişini Allah rızkını verir. Merak etme. Eğer sorun olursa özelden yaz ben sana elimden geldiğince cevap veririm ben de geçtim o yollardan merak etme biliyorum senin endişelerini.
Canm zahmet olmazsa ısımlerı yazablrmsn acılmıo bende de(
kızlar bebişime cam biberon alacğım. tavsiyelerinizi bekliyorum.nerden hangisini alayım.kızım kısmetse 1 ay sonra doğacak:)
kızlar ramazan sofrasıyla katılınan hangi çekilişler vardı bi yazarmısınız linklerini anca bi resim çekebildik.. hepsine katılayım son son..
canım biberon alacaksan kesilikle avent pes biberon al...cam değil ama daha sağlıklı birazda pahalı ben ikizlerime kullandım ve çok memnun kaldım..araştır bi istersen..ayrıca bence önceden almalısın..ne olur ne olmaz..benim hastanede hemen sütüm glmeyince mama için biberonumuzu vermiştik..ayrıca sağman gerektiğindede lazım...
aynen cnm sana katılıyorum kesinlikle hastane cantanda birtane biberon götürmelisin aynı şekilde benimde sütüm gelmedi ve mama vermiştik.ne olur ne olmaz kesin al dursun sonuçda herzaman lazım olacak ilerde de su içirmek için falan gerekebilir.
https://www.facebook.com/photo.php?....291099177679088.64876.148458108609863&type=1
Bu gönderiye Facebook ta cevap veren 1 şanslı anne çekiliş sonucu Pedo Plus bebek bezi kazanacak
canım böyle buldum.
kızlar banvit hangi kargoyla geliyor bilen varmı?
canım biberon alacaksan kesilikle avent pes biberon al...cam değil ama daha sağlıklı birazda pahalı ben ikizlerime kullandım ve çok memnun kaldım..araştır bi istersen..ayrıca bence önceden almalısın..ne olur ne olmaz..benim hastanede hemen sütüm glmeyince mama için biberonumuzu vermiştik..ayrıca sağman gerektiğindede lazım...
aynen cnm sana katılıyorum kesinlikle hastane cantanda birtane biberon götürmelisin aynı şekilde benimde sütüm gelmedi ve mama vermiştik.ne olur ne olmaz kesin al dursun sonuçda herzaman lazım olacak ilerde de su içirmek için falan gerekebilir.
evet canım benimkilerde şimdi su içiyorlar ordan..ucunu değiştirdik 3 delikli şimdi su içiyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?