Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bebişime cam biberon alacğım. tavsiyelerinizi bekliyorum.nerden hangisini alayım.kızım kısmetse 1 ay sonra doğacak:)

kızlar bebişime cam biberon alacğım. tavsiyelerinizi bekliyorum.nerden hangisini alayım.kızım kısmetse 1 ay sonra doğacak:)
Canım daha doğmadan biberon alma ben aldım hiç kullanmadım öylece kaldı. Ağzına bile sürmedi. O yüzden doğsun hele bir ondan sonra eğer meme emmezse alırsın zaten emzirirsen hiç gerek kalmıyor biberona falan.Bir de her bebeğin huyu değişik dediğim gibi benimki ağzına bile sürmedi ne biberon ne de emzik. Ağzına emziği verince sinirden kıpkırmızı olup kıyameti koparıyordu. Ama illa alacağım dersen ben chicco almıştım ama hiç kullanmadım.

teşekkürler. bazen süt gelmeyince mama veriyorlarmış.ondan düşünmüştüm..

teşekkürler. bazen süt gelmeyince mama veriyorlarmış.ondan düşünmüştüm..

Gelir sütün canım merak etme. Bol bol emzirirsin inşallah bebişini Allah rızkını verir. Merak etme. Eğer sorun olursa özelden yaz ben sana elimden geldiğince cevap veririm ben de geçtim o yollardan merak etme biliyorum senin endişelerini.

Son düzenleme:
kızlar şu loreal her gece deniyorum olmuyor.saniyesinde bitiyor yaa sinir oldum.deneyen kazanan varmı?

Saat
23:59 oluca f5 e sürekli basarak yeni sayfa gelince hemen paylaşa bas.Ayrıca adres bilgileerini önceden bir yere yazıp kopyala,formdaki adres bölümüne hemen ctrl+v ile yapıştır zaman kaybetmemiş olursun böylece adres gireceğim diye.

tamam canım.teşekkürederim.dediğin gibi olur inşallah. görüşürüz..

bu gün nasibimiz açıldı çok şükür.şahin sucuklarında,fikirsensin,sperfresh maşallah böyle gitsin işallah.darısı sizlere

kızlar ramazan sofrasıyla katılınan hangi çekilişler vardı bi yazarmısınız linklerini anca bi resim çekebildik.. hepsine katılayım son son..

canım biberon alacaksan kesilikle avent pes biberon al...cam değil ama daha sağlıklı birazda pahalı ben ikizlerime kullandım ve çok memnun kaldım..araştır bi istersen..ayrıca bence önceden almalısın..ne olur ne olmaz..benim hastanede hemen sütüm glmeyince mama için biberonumuzu vermiştik..ayrıca sağman gerektiğindede lazım...

kızlar ramazan sofrasıyla katılınan hangi çekilişler vardı bi yazarmısınız linklerini anca bi resim çekebildik.. hepsine katılayım son son..

bende bir yere not etmiştim olurda çekersem koyarım diye..king ev aletleri,tefal,koçtaş yazmışım bir bak istersen

kızlar banvit hangi kargoyla geliyor bilen varmı?

banviti kargo getirmiyor..bulunduğun yerdeki depolarından kendi araçları getiriyor..hatta imza karşılığı veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…