bu arada kızlar dün twitter dan lilyuma.com un çekilişinden alt limitsiz 20tl kod kazandım..(aslında kazananlarda adım yoktu ama :44: orasınıda anlamadım DM ile kodu mesaj atmışlar...ama sitesine baktım ( Lilyuma.com - Takı, Kolye, Küpe, Bileklik, Yüzük, Bijuteri, Aksesuar ) en ucuz ürünü 23 tl dan başlıyor..bide kargo parası tabi..isteyene verebilirim..ben muğlada yaşadığım için kargo çok tutar..kullanmıycam bilginize..siteye bir bakın isterseniz
bide ülker varcanım biberon alacaksan kesilikle avent pes biberon al...cam değil ama daha sağlıklı birazda pahalı ben ikizlerime kullandım ve çok memnun kaldım..araştır bi istersen..ayrıca bence önceden almalısın..ne olur ne olmaz..benim hastanede hemen sütüm glmeyince mama için biberonumuzu vermiştik..ayrıca sağman gerektiğindede lazım...
bende bir yere not etmiştim olurda çekersem koyarım diye..king ev aletleri,tefal,koçtaş yazmışım bir bak istersen
saat 11,59 da hangi yarışma vardı kızlar hatırlayamadım bugün bende girecekitm lancome muydu acaba
saat 11,59 da hangi yarışma vardı kızlar hatırlayamadım bugün bende girecekitm lancome muydu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?