Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu arada kızlar dün twitter dan lilyuma.com un çekilişinden alt limitsiz 20tl kod kazandım..(aslında kazananlarda adım yoktu ama :44: orasınıda anlamadım DM ile kodu mesaj atmışlar...ama sitesine baktım ( Lilyuma.com - Takı, Kolye, Küpe, Bileklik, Yüzük, Bijuteri, Aksesuar ) en ucuz ürünü 23 tl dan başlıyor..bide kargo parası tabi..isteyene verebilirim..ben muğlada yaşadığım için kargo çok tutar..kullanmıycam bilginize..siteye bir bakın isterseniz

kızlar merhaba hepinize hayırlı kandiller diliyorum ..
bugün 20 günlük tatile çıkıyoruz eşimin memleketine ,ordan denize gitmek için mersine ordanda başka biyer sonrada kendi memleketim inşallahhhh hepinizi çok öpüyorum döndügümde güzel hediyeler kazanmak dilegiyle .. kızlar kib allah a emanet olun .. hoşçakalın akşam yola çıkıcaz iftardan sonra şimdiden vedalaşmak istedim

vermediysen gçnderebilirsin cnm özelden.

bide ülker var

kızlar şu omo dan nasıl puan kazanıp hediye alıyoruz.ben omodan hiç kazanamadım. şimdide sayfasımı değişmiş ne olmuş anlamadım.kimsede bahsetmemiş forum da...

Kadir geceniz mübarek olsun kızlar
Rabbim gönlünüzde hangi dualarınız hangi muradınız varsa kabul etsin inşaAllah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…