Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

http://www................../yemek-...utm_medium=facebook&utm_campaign=fb-aile-feed

karabiber buzdolabın en tepede aspiratörmü tam anlayamadım onun üstünde

maggi yine olmadıannem için katılmıştım annemin şansı iyice kapandı bişi kazanamdım annecimeeşim dün superfresten kazanmış bende banvitten umarım tamamen şansım geri gelir, uzun zamandan sonra Sudenazz sayesinde Maggiden kazanmıştım şimdide banvitten

kızlar superfreshin cevaoları ne bulamadım

cevap diye birşey yok onda herkes kendi arzusuna göre sıralıyor burda geçen arkadaşlar paylaştı kendi sırasını herkes öyle yaparsa en azından çekiliş şansımız artar diye

kızlaaaaarrrr fikirlerinize ihtiyacım var...birazdan çıkıp süpürge alacağım ama çok kararsızım biliyorum buraya alakasız oldu ama :18: arnica bora 5000 almayı düşünüyorum ama oyuncak gibi duruyor bi yıla pert olur diye korkuyorum bana 4-5 yıl kullanabileceğim fiyatı 350tl ye kadar bi süpürge önerir misiniz?

arnica güzel bir süpürge bence kulananı çık benimki perte çıksın ilk alacagım süppürge keşke 2 sene önce kaynanamı dinlemesem alsaymışım diyorum

kadir gecemiz mübarek olsun

tbr cnm bak şansın döndü

sudenaz yardımsever arkadaşım banvitten kazanmanın bir sırrı varmı?

arkadaşlar sperfreshten eşimin hesabından 1 kez yaptım çıktı.öyle hergün girmenize yada arkadaşınızla aynı yapmanıza gerek yokmuş.nasipte varsa oluyor,bide süperfresh çatal,kaşık,bıçak varmış ya onlarda dahilmi yoksa onlar ayrımı verilecek bilginiz varmı?

çatal bıçak seti kampanya sonunda (4 hafta sonra) tek seferlik çekilişle 50 kişiye vericekler..yani 3 hafta sonra çekilcek

cnm çatal bıçak çekilişi sonradan yapılacak 50 kişi

Çatal Bıçak takımı çekiliş tarihi
Çekiliş tarihi 19 Ağustos 2013 ilan tarihi 23 Ağustos 2013

Süperfresh i cok istiyodum ya harika hediyeleri vardı sahin sucuklarınıda göremedim kazananları onuda istiyodum ben gecen elidordan.. dun gecede elseve den kazandım hep sac bakım urunlerı cıkıyo bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…