Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlarr lorealden hediyesi gelen var mı? Ben kazanmıştım da merak ediyorum acaba numunemi yoksa normal boy mu? :44::44:

kızlar biraz önce loreal i deneyeyim dedim hak kazandınız dedi daha sonra başka adresten yaptım 30 olan limit dolmuştur dedi şimdi ben ilk yaptığımda hak kazandım mı nasıl anlıyacağım ? mail mi yolluyorlar isim listesimi yayınlanıyor

hak kazandınız dedikten sonra tıkladığında form çıkması lazım formu doldurunca kazanıp kazanmadığını söylüyor

kızlar dondurmayı seviyorum sayfasındaki panda oyununda yüksek puan sırrını sonunda çözdüm, hemen uygulayın bence. geçenlerde burada birisi puanlar ekleniyor mu diye sormuştu eklenmiyor deyip istemeden yanıltmıştım (özür) çünkü benim yeni oynadığım puanlarım hiç eklenmiyordu listede puanım hep aynı kalıyordu. oysa puanlar ekleniyormuş o yüzden liste 100.000 lerle dolmaya başlamış(geçen hafta böyle uçuk puanlar yoktu) farklı zamanlarda oynarsanız puanınız birbirine eklenmiyor fakat tekrar oyna düğmesine basıp üstüste oynadığınız zaman puanlar birbirine ekleniyor yani aldığınız puanları birkenara not alın 100.000 puan toplanana kadar oynayın sonra oyundan çıkın. buarada ilk önce listeye girmezseniz şaşırmayın sayfadan çıkıp tekrar dönünce listede adınızı görürsünüz. çok uzattım biliyorum msj yazmaktan nefret eden ben nasıl bunca şey yazdım kendime şaşıyorum. umarım yarın hepiniz ilk 100 listesinde olursunuz

ay şimdi baktımda ben skor tablosunda varmışım hemde puanım 100 000

geçen gün inat etmiştim baya..üst üste oynadıydım ama en fazla 16000 yapabiliyordum sonra sıkıldım bıraktım..demek dediğin gibi olmuş toplanmış puanlar..

sağol valla haberim olmıycaktı

evet cevabım doğruymuş maggi hemen mesaj gönderdi kazanmışım kaynanam sevinecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…