Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

tebrikler daha ne olsun bende elidordan kazanmıstım bana neden gelmedi hala ya

tebrikler daha ne olsun bende elidordan kazanmıstım bana neden gelmedi hala ya

Bana ayın 17 sinde göndermişler canım. İçinde şampuan,saç kremi, saç bakım kremi ve saç spreyi var. Küçük bi sepetin içine koymuşlar.Sepet maviydi çok şekerdi oğlumun odasına koydum hemen. Sayfaya msj at istersen bi.

13 sn den az yapanlar var demek ki. Helal valla yapanlara

Ben en son 9 sn yapmıştım ama kazanamayacağımı biliyordum çünkü bu tarz yarışmalarda 3-5 sn de yapanlar her zaman oluyor. Hem pc hem de interneti hızlı olanlar bir kaç kere deneyince çok hızlı cevaplayabiliyorlar.

Bızım mutfak acıklandı ben yne yokumm bravo bana :))) zaten artık katılmıyorum cekılıslere bı ara heveslenmstm baktm bse ckmıyor katılmaya bıle usenyrm artk ...

bizim mutfak da bende yokum.. şu hobby de ki yarışmanın altına bi bayan ben 2 sn bitirmiştim nasıl yokum falan yazmış... mümkün mü ya 2 sn de bitmesi.. çok şaşırdım..

bizim mutfaktan nefret ettim artık yaa yine yok

ben inanmıyorum bu ekiliş haklarını kullandıklarını..valla herkese 1 çekiliş hakkı veriyorlar bence..insanlar yüzlerce hak yapıyor çıkmıyor..genelde çıkan isimlerin çoğu ilk kez duyduğum isimler kampanyacı değiller ve bir iki kez girmişler kazanıyor ..biz ve bizim gibi bir sürü çekiliş hakkı olanlar yok..

allahtan bitti böğğğ gelmişti artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…