Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Hani şu 00.00 da yapılan elseve in di sanırım yarışması var ya o nasıl yapılıyordu sayfası neydi hayrınıza bi yardım ediverseniz belki kazanırım

kızlar bu elseve mi loraelmi ne işde o formu doldurdum 15 gun içinde elinizde olucak dedi oldumu yane başardımmı şimdi çözemedim

hehehehehehe sevindim yaaaaa valla biri lorael diğeride kızıma oyuncak yeter allah bin bereket versin uzun sure sonra ümidimi kaybetmişken ümitlendim :) ama kafama takıldı smarta adres vermişmiydim :s
yok mail gelmiş maille yanıtla dedim şimdi verdim :) ay bayramdan sonraya kalıcak sanırım ama olsun :)

Son düzenleme:
kızlar bana e-bebek kodu lazım...elinde olan yada nerden bulacağımı söyleyen varsa sevinirim..bu kupon sitelerinde bişey bulamıyorum.. yani alt limitli 400tl ye kadar olur..bebelerin oto koltuklarını değiştiricez

sbahda 10 kadar uyuruz ama
ne güzel işte... benim öle bi şansım yok.. çocuklar küçük olduğu için saat 7 de ayakdalar..ama bende uykuyu sevmem zaten.. sabahlıcak biri olsa sabaha kadar otururum..eşim de tam tersi, tavuk gibi yattı erkenden.. bu kadar mı zıt olur yaa

Günaydınnnnnnnnn. Bugün çoook mutluyum ablamın kızı Bornova Anadolu Lisesi'ni kazandı İzmirli olanlar bilirler çok iyi bir okul. Akşam 12 olsunda bakayım diye çatladım resmen. Ablam eşinden ayrıldı şimdi başkasıyla evli.O yüzden yeğenime hiç kıyamam. Benim kardeşim gibi.Bu arada ablamın ilk soyadı Buluttu şimdi de benim Bulut ne biçim bir tesadüf dimi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…