Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sen ne diyorsun 13 saniyemi kadın 2sn yapmış :) soruyu okumadan açılmış, tıklamış sanırım hepsi hop dolmuş kendiliğinden

cnm önceden ezberliolar cevapları.. sonradan tık tık yapıolar ama 2 sn de cidden çok kısa bi süre.. internetin ne kadar hızlı olursa olsun sanmıorum 2 sn de 8 soru yapılabileceğini.. tabi ki hilesiz bi şekilde...

kızlar benim kargoyu başkası teslim almış, çoktan açıp raflarına yerleştirmiştir kimse...
Başkasının kargosunun teslim alan kullanırda...
Kargo şirketi ilgilenicez dedi ama geriye ne kalırsa getirirler artık :)

benim de aynı şey olmuştu kargo ilgilenicez dedi ama hiçbir şey olmadı valla çok uğraştım hatta genel müdürlüğe şikayet ettim ama sadece özür dilediler :s neyden kazanmıştın tatlm umarım büyük birşey değildir

maggiden kazanmış

2 sn nedir allah aşkına mausu tıklayamazsın..
hile ile zamanı durdurup yapıyorlar, bunu firmalarda biliyor, ortalığı karıştırmamak için ses çıkarmıyorlar

slm kızlar uzun zamandır girememiştim tatildi ramazandı derken fırsat bulamadım.benim profilimde resim gözükyormu acaba.

şuan okuduğun bu sayfada mesajının yanında resim yok
ama senin kişisel profil sayfanı açınca dans eden bi nine var

bu arada kızlar superfreshten kazananlar için bana bugün getirdiler 1 paket mantı 1 paket lahmacun dörtlü 1 pakette yeni çıkan küçük mini börek geldi

bu arada kızlar superfreshten kazananlar için bana bugün getirdiler 1 paket mantı 1 paket lahmacun dörtlü 1 pakette yeni çıkan küçük mini börek geldi

listeden yapılanlardan göndermişler, ama listede tepsi böreğide vardı, onu neden göndermemişler ki

Bu cekılıslerden,kampanyalardan yararlanmak ıcın face'den mı katılım gostermek gerekıyo ılla?benım face'ım yok da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…