Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar loreal artık bittimi bilgisi olan varmı.sürekli kazandınız yazıp duruyor.ama ben tatmin olamıyorum inanmıyorum

ay ben kazansam hiç sevinmezdim korkardım valla gitmeye bu ne sevinç tebrikler bişey çıkmaz inş:2:

sağol canım benim inşaAllah birşey çıkmaz
ya zaten bu aralar kalbime bıçak birşey saplanıyor ağırıyor yani :18:
gideyim görüneyim valla merak ediyorum bende

İyiki bu sayfa var ve iyiki varsınız hepinizi seviyorum hayırlı bayramlar herşey gönlünüzce olsun.

aslında hüzünlüyüm ben bayram geldi diye.. çünkü ramazan bitti o kadar güzeldi ramazan ayı... akşam iftar saatini beklicek bir umudum vardı bir heyecanım... şimdi ise akşam gelsin geçsin banane ki diyorum... bugün kalktıgımda hiç bir şey yemek istemedim oruç değilim ya alışamadım bi tuhaf oldu neyse rabbim oruçlarımızı kabul eder inşallah ramazan bayramımız kutlu olsun. ömrümüz yeterse nice güzel ramazanlara inşallah

Kızlar hepinizim bayramını kutluyorum. Rabbim gönlümüzdeki duaları kabul etsin inşaAllah..

Son düzenleme:
kızlar herkese iyi bayramlar.. bende tatildeyim pek giremiyorum bu aralar.. rabbim tuttugumuz oruclari kabul etsin ,baska ramazanlara ulastirmayi nasip etsin

Herkese iyi bayramlar. SEvdiklerinizle beraber mutlu,huzurlu ve pamuk şeker gibi bir bayram geçirirsiniz inşallah.Nice bayramlara hep beraber olalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…