hayır canm ben ona katılmadım candia diye bir sayfa en çok sayfadaki ürün paylşana banyo takımı veriyordu ben şubata kadar olan bütün paylaşımları paylaştım ama kazanan kişi topu topu 4 resim paylaşmıştı tabi sinirlerim bozuldu ben oturdum sahura kadar uyumadım paylaştım bir kaç dk da paylaşan şahısa verdiler hak mı arkadaşlar soruyorum !!! ve üstüne üstlük sayfa hiç bir cevap vermiyor çok sinirim bozuldurica ediyorum bu sayfayı begendiyseniz begeninizi çekin hatta şikayet edin emek saygıları yok
canım bu elseve ye nasıl katılıyor hiç bilmiyorum birşey mi paylaşıyoruz ya da beğeniyoruz aydınlatırmısın canım beni :26:
bende kullandım ikizlerim için..klima kullanıyoruz ve havayı kurutuyor çok..iyi bir cihaz alırsan odanın nemini otomatik ayarlayan,durduran kesin işe yarıyor..şeytan kulağına kurşun benim bebelerde hiç hasta olmadılar...kış boyu kullandım hep..benimki bundan canım..memnunun ama tek şikayetim su doldurma kısmı çok zor..
Eki Görüntüle 774072
buhar makinasının fiyatı ne kdar.ve nereden almıştın?
internetten aldım canım..markayı yazarsan çıkar zaten..fiyatını hiç hatırlamıyorum..Weewell WHC730 Soğuk Programlanabilir buhar makinesi yazarsan çıkar..
yarışmada paylaşayım da sorun çıkmasın
https://www.facebook.com/KadinlaHayat
OMO - Kadınlar Kulübü (3.Dönem) - Çekiliş Sonuçları : Çekiliş Sonuçları, Çekilişler, Yarışmalar, Kampanya omo sonuçlar
şimdi geldi kızlar bi paket mantı bi paket lahmacun bi pakette mini börek
tebrikler afiyet olsun................
ben bu magginin ürünleri gönderdiğine inanmıyorum
sırf ortalık karışmasın diye gönderdik diyolar bence
ilk 3 haftada kazananım ama adres bilgim okunmamış bile daha
bide bi Allah ın kuluna gitmez mi herkez daha gelmedi kargoyu aradım v.s. diyo
kızlar maggi den şimdi geldi sürat kargo ile şaka gibi !Eki Görüntüle 774441
bu mudur yani.. ben hiç katılmadım maggiye.. ne bilim cnm hiç istemedi uğraşmak... ama katılanlara daha çok çeşit gönderebilirlerdi.. 2 tane tavuk çeşnisi çok saçma olmuş.. biri farklı olaydı bari...
elidor saç spreyi hangi kargo ile geliyor orjinal boy ürün mü?Kızlar ben geldim özlemişim hepinizi...
Günlerdir yarışmalara katıldığım yok. Yeni inciden eşimin teyzesinin adına kazandım. Geldi iç çamaşırı takımı çok beğendim. Bizim mutfaktandan annemden kazanmıştım. İzmir'e gidince aldım tenceremiBi de elidor sepetim gelmiş çok şekerdi. Elidordanda saç spreyi kazanmışım. Başkada birşey yok.
kızlar maggi den şimdi geldi sürat kargo ile şaka gibi !Eki Görüntüle 774441
bunlar ramazan hediyesi değildir birkaç ay önce senin çeşnin hangisi uygulamasına katılmıştık o yüzden geliyor bana da dün geldi yoksa ben ramazanda kazanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?