Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aynen bende begenilerimi çektm o sayfadan volumechocolateden aynı soyad 2 tane zaten 5 kişiye veriyorlardı rezillik yani nasıl oseçildiler neye göre seçildiler hiçbir açıklama yoktu bende ona çok sinir oldum

canım bu elseve ye nasıl katılıyor hiç bilmiyorum birşey mi paylaşıyoruz ya da beğeniyoruz aydınlatırmısın canım beni :26:

bende dün ilk kez katıldım saat 00.00 olduğunda tıklayıp çıkan formu hızlıca doldurmak gerekiyor.
Ama halen devam ediyor mu bilmiyorum loreal paris sayfasından bi bak

ben bu magginin ürünleri gönderdiğine inanmıyorum
sırf ortalık karışmasın diye gönderdik diyolar bence
ilk 3 haftada kazananım ama adres bilgim okunmamış bile daha
bide bi Allah ın kuluna gitmez mi herkez daha gelmedi kargoyu aradım v.s. diyo

neyse ben çıkıyorum oğluşumla kızçeme kıyafet almaya
daha il dışından yiğenler gelecek hediyeleri hazır değil
ben az biraz para harcamaya gideyim

evet bence de yollamadılar canım ben de aradım kargo falan yok yalan söylüyorlar,koskoca firmayı da rezil ediyor orda kim çalışıyorsa , millet aptal mı , oturup evde kargo bekleyen vardır mutlaka hadi ben bebek olduğu için evdeyim zaten de yazık milletin zamanı çöpten değersiz terbiyesizler çok sinir oldum maggiye

kızlar maggi den şimdi geldi sürat kargo ile şaka gibi !Eki Görüntüle 774441

bu mudur yani.. ben hiç katılmadım maggiye.. ne bilim cnm hiç istemedi uğraşmak... ama katılanlara daha çok çeşit gönderebilirlerdi.. 2 tane tavuk çeşnisi çok saçma olmuş.. biri farklı olaydı bari...

valla ben de şaşırdım sürpriz ramazan paketi diye söyleyince daha çeşit bekliyordum.. Eğer kazanan varsa kargodan arıyorlar çünkü adres çok eksik sadece mahalle adı var sokak adını uydurmuşlar kargo bulamıyor

elidor saç spreyi hangi kargo ile geliyor orjinal boy ürün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…