Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ii bayram kızlar.. :) tatlı ve dolma yemekten zafiyet geçirecem... her gidilen yerde bi ısrar, bi ısrar... ondan bi tane ol, bundan bi tane ye derken durum fena... kurban bayramını düşünemiorum bile

valaha kızlar bende çikolata komasına giricem az kaldı şu 2. günde toplam 80 adet ece süpriz yemişimdir abartmıyorum bunun üzerine yemekler dolmalar tatlılar siz düşünün

Son düzenleme:

canım hayatımda ilk kez twitter kullamnıyorum ilk kez katıldım yarışmaya bakalım nolucak çok karışık twette bişi anlamıyorum sadece tweet atabildim

yarışma ve paylasimları tarihleriyle birlikte ana sayfaya sabitlense ve güncel tutulsa,daha sağlıklı takip ederiz.haksızmiyim kızlar?bazen bitmiş olan yarışmalar da oluyor.boşuna zaman kaybına neden oluyor...

dondurma yarışmasına saatlerimi harcadım puanım yeterli diyerek çıktım oyundan.fakat liste de adım yok.sinir oldum.oyundan çıkmadan önce puanımın kayd olması için ne yapmam gerekiyor kızlar?

yarışma ve paylasimları tarihleriyle birlikte ana sayfaya sabitlense ve güncel tutulsa,daha sağlıklı takip ederiz.haksızmiyim kızlar?bazen bitmiş olan yarışmalar da oluyor.boşuna zaman kaybına neden oluyor...

sonuçta herkes gördüğünü paylaşıyor ondan bizlerde bi zahmet azcık uğraşalım ve tek tek girip bakalım emeksiz kazanç olmuyor malum

canım hayatımda ilk kez twitter kullamnıyorum ilk kez katıldım yarışmaya bakalım nolucak çok karışık twette bişi anlamıyorum sadece tweet atabildim
ben de anlamıyorum twitter dan :) yoksa benim bayramlığım adı altında değil de hastag falan deniyor pot kırmamak için onu kullanmadım hangisi ne pek bilmiyorum :) umarım işinize yarar :)

Kızlar telden giriyorum kazananları göremiyorum hariboyla şu dondurma sonuçlarını özele gönderebiliemisiniz ya da en azından soyadı dereyatuk ve sakin olan varmı bakabilirmisiniz rica etsem

ben de anlamıyorum twitter dan :) yoksa benim bayramlığım adı altında değil de hastag falan deniyor pot kırmamak için onu kullanmadım hangisi ne pek bilmiyorum :) umarım işinize yarar :)

valaha bende katıldım ama katıldım mı katılmadım mı kazanırsam bana nasıl haber vericekler bilmiyorum

kızlar günaydın maggiden hediyesi gelen var mı gelen olursa foto eklesin ben de eklerim beklemedeyim ama gelir mi emin de değilim artık :))) yalan söylediler bayramdan önce kargoladık diye , kimseye birşey gelmemişti .. bu arada geçen hafta twitterdan uyum 50 tl çek kazandım ve doygun ekmekten ekmek kolisi .. o kadar ekmeği napıcaz bilmem konu komşuya dağıtırım artık :)) facebook yarışmalarından yana hiç şansım yok çekiliş varsa ben kesin yokum o kadar şanssızım yani .. katılmadığım şey kalmadı ama hiçbirinde yokum :)))) gene de eğlence olsun diye devam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…