kızlar şu huggies kaç ay oldu gelmedi.gelen varmı bilmiyorum ama artık herşeye yazmayacagım.zaman kaybı.adamlar 10 iş günü içerisinde elinizde diye cevap verdi.ne gelen var ne giden..bu arada nst ye girdim bugün.kızımda taşikardi olabilir dedi doktor.2 kere girdim nst ye bugün.başına böyle bişey gelen oldumu kızlar.8 aylık hamileyim..
kızlar şu pandanın formulünü bilen var mı yaa
şu oyunu oynuyoruz saatlerce ama neden sıralamaya giremiyoruz anlamış değilim.kaç kere bende burda sordum yanıt alamadım nedense.kızlar şu sıralamayagirme olayı ve özellikle puanları kayd etmeyş anlşatırmısınız.oyunu tekrar oyna deyip oynuyorum puanlar çoğalınca çıkıyorum ama sıralamada yokum(
kızlar şu huggies kaç ay oldu gelmedi.gelen varmı bilmiyorum ama artık herşeye yazmayacagım.zaman kaybı.adamlar 10 iş günü içerisinde elinizde diye cevap verdi.ne gelen var ne giden..bu arada nst ye girdim bugün.kızımda taşikardi olabilir dedi doktor.2 kere girdim nst ye bugün.başına böyle bişey gelen oldumu kızlar.8 aylık hamileyim..
https://www.facebook.com/tekinacarcosmetics?fref=ts ( KAZANANLAR)
15 Ağustos tarihleri arası gerçekleştirmiş olduğumuz GoodSkin Labs Circleplex yarışma sonuçlarımızı açıklıyoruz!
Uygulamamızda yer alan videodaki 4 hafta sonunda kullananların yüzde kaçının çizgi ve kırışıklıklarında azalma görüldüğü kanıtlanmıştır?sorusuna %83 doğru cevap ile birlikte ad, soyad, adres ve telefon bilgilerini gönderip sıralamaya giren takipçilerimiz.............15 kişi kazanmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?