Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar şu huggies kaç ay oldu gelmedi.gelen varmı bilmiyorum ama artık herşeye yazmayacagım.zaman kaybı.adamlar 10 iş günü içerisinde elinizde diye cevap verdi.ne gelen var ne giden..bu arada nst ye girdim bugün.kızımda taşikardi olabilir dedi doktor.2 kere girdim nst ye bugün.başına böyle bişey gelen oldumu kızlar.8 aylık hamileyim..

kızlar öncelikleeeeee geçmiş bayramınız mubarek olsun giremedim ayrıca canım bende 8 aylığım ama nst girmedim perşembe gidicem doktora sokucakmı bi fikrim yok

puanlarınız yeterince biriktiğinde son oyununuzdan çıkmadan önce puanınzı belirten yazıda arkadaşınla paylaş tuşu var paylaşım yaparsanız puanınız kaydediliyor ama hemen listeye yansımıyor sayfadan çıkış yapıp tekrar döndüğünüzde listede oluyorsunuz

evet canım bende oldu ,nst ye her gidiğimde bebeğimin kalp atışları 180 - 200 den aşağı düşmedi ama çok şükür sağlıklı doğdu bir problem yok , şimdi 2 yaşında , ben sadece nst ye girdiğimde kalp atışları çok yükselirdi normal zamanda birşey yoktu sonuçta korktuğu zaman vs oluyor bence , o cihaz huzursuz ediyor onları sanırım , az kalmış doğuma sık dişini benim bebeğim 7 ayda doğacak demelerine rağmen 38 haftada doğdu sen sakin ol ben hep rahattım dua ettim ve içimi ferah tuttum sen de öyle yap

https://www.facebook.com/tekinacarcosmetics?fref=ts ( KAZANANLAR)

1–5 Ağustos tarihleri arası gerçekleştirmiş olduğumuz GoodSkin Labs Circleplex yarışma sonuçlarımızı açıklıyoruz!
Uygulamamızda yer alan videodaki “ 4 hafta sonunda kullananların yüzde kaçının çizgi ve kırışıklıklarında azalma görüldüğü kanıtlanmıştır?”sorusuna %83 doğru cevap ile birlikte ad, soyad, adres ve telefon bilgilerini gönderip sıralamaya giren takipçilerimiz.............15 kişi kazanmış.

Bizim huggiesler geleli çok oldu başvurduktan 10 gün içinde gelmedi ama geldi geç başvurmuş olabilirsin ondan gelmemiştir stoklarla sınırlıydı

göz şeysi kazanmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…