kızlar magginin sayfasında gelen ürünlerin son kullanma tarihine dikkat edin yazmışlar mesela bulyonlar eylül e kadarmış , bu kadarına da pes ayıp ya 15 gün kullanım süresi var yani , son kullanma tarihi gelen ürünlerini toplatıp hediye diye gönderiyorlar aman dikkat edin bir de hastanelik olmayalım mutlaka sürelerine bakın
evet cnm baktim simdi gercekten de bulyonlarda eylul 13 yaziyormus sacmaliga bak ya
Eki Görüntüle 779480
Kizlar maggi geldi icerik buymus hisse vermediler ne yazik ki :)
cnm tşkler.. çekiliş de çok az şey kazandım bu zamana kadar.. kazandıklarımın çok büyük bi kısmı jüri seçimiyle olan yarışmalar... ben bunun şanstan ziyade ilgi alanım olan edebiyatı iyi kullanmamdan olduğunu düşünüorum... şansım hiç yaver gitmedi.. eğer gitseydi şu an çok başka yerlerde olurdum... hayallerimin hiç biri gerçekleşemedi maalesef.. üzülme durur durur bi başlarsın kazanmaya, bu sefer de eve tıkılıp kargo beklemek sıkıntı olurpamukannesi valaha helal olsun nereye baksam senin ismin çıkıyor bir insanda bu kadar şans olurmu eccik bizde olsa ah ah
hangi tarihte kazandın
facede mesaj bölümünden bakabilirsin tarihine
bende bekliyorumda tatile gidicem ona göre hesaplayayım tahminen hangi gün gelir diye
https://www.facebook.com/liptoniceteaTR mini buzdolabı kazandım... :)
kızlar magginin sayfasında gelen ürünlerin son kullanma tarihine dikkat edin yazmışlar mesela bulyonlar eylül e kadarmış , bu kadarına da pes ayıp ya 15 gün kullanım süresi var yani , son kullanma tarihi gelen ürünlerini toplatıp hediye diye gönderiyorlar aman dikkat edin bir de hastanelik olmayalım mutlaka sürelerine bakın
iyi geceler herkese
facebook dondurmamı seviyorum yarışmasında puanlar 100000 lerdeforumdan bir arkadaş yani burdan peşpeşe oynayın yeterli puana gelince arkadaşlarla paylaşıp çıkın demişti kaç gündür yapıyorum ancak puan kaydetmiyor nerde hata yapıyorum acaba bu hafta sonmuş kazanmayı çok istiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
https://www.facebook.com/cinemaximum/app_433474670074396
bu arada size yazdığım hani öylesine katılmıştım,ihtiyacım da yok,ne yapacağım ki kazanmışım diyen kişi yine 1 hafta arayla aynı yarışmanın başka versiyonundan dün yine kazanmış ve üstelik yine geçen haftalardaki ne yapacağım,istemiyorum dediği ürünü kazanmış!!! artık iyicene soğudum..ve kazandığı yer şahsın sitesi,blogu ya da fece i filan değil..bilinen hepimizin evinde olabilecek bir marka..cidden pes!!! çok soğumaya başladım artık..
pedo hediyeler nasıl geldı ? faceye baktım bişey göremedımde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?