Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar magginin sayfasında gelen ürünlerin son kullanma tarihine dikkat edin yazmışlar mesela bulyonlar eylül e kadarmış , bu kadarına da pes ayıp ya 15 gün kullanım süresi var yani , son kullanma tarihi gelen ürünlerini toplatıp hediye diye gönderiyorlar aman dikkat edin bir de hastanelik olmayalım mutlaka sürelerine bakın

evet cnm baktim simdi gercekten de bulyonlarda eylul 13 yaziyormus sacmaliga bak ya

pamukannesi valaha helal olsun nereye baksam senin ismin çıkıyor bir insanda bu kadar şans olurmu eccik bizde olsa ah ah

pamukannesi valaha helal olsun nereye baksam senin ismin çıkıyor bir insanda bu kadar şans olurmu eccik bizde olsa ah ah
cnm tşkler.. çekiliş de çok az şey kazandım bu zamana kadar.. kazandıklarımın çok büyük bi kısmı jüri seçimiyle olan yarışmalar... ben bunun şanstan ziyade ilgi alanım olan edebiyatı iyi kullanmamdan olduğunu düşünüorum... şansım hiç yaver gitmedi.. eğer gitseydi şu an çok başka yerlerde olurdum... hayallerimin hiç biri gerçekleşemedi maalesef.. üzülme durur durur bi başlarsın kazanmaya, bu sefer de eve tıkılıp kargo beklemek sıkıntı olur

iyi geceler herkese

facebook dondurmamı seviyorum yarışmasında puanlar 100000 lerdeforumdan bir arkadaş yani burdan peşpeşe oynayın yeterli puana gelince arkadaşlarla paylaşıp çıkın demişti kaç gündür yapıyorum ancak puan kaydetmiyor nerde hata yapıyorum acaba bu hafta sonmuş kazanmayı çok istiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

Son düzenleme:

banvit ürünleride aynı şekilde geldi malesef

geçen hafta puanlar ekleniyordu o yüzden liste 100.000 puanla doluydu ama bu hafta nedense eklenmiyor herhalde bazen uygulamada hata oluyor da ekleniyor çünkü bu haftanın listesinde de az da olsa 100.000 puanlar var bir oynamada 100.000 puan imkansız

Hangi mark yaa cidden çok merak ettim kim bayaa gördüğüm bi isim varda acaba o mu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…