Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

coco colada stoklara müthiş güzel hediyeler geldi
mp3 çalar,1 tane mause,2 tane masa saati,bi tanede angry birds peluş sinirli oyuncak aldım
dahada alırdımda kod girene kadar stoklar bitti

kızlar günaydın gece caddeortodonti de twitter yarışması vardı ilk doğru cevabı ben yolladım hatta saatlerce hala doğru cevap gelmedi yazdılar az önce bir baktım benim ilk attığım cevap doğru olanmış ama başka biri kazanmış görünüyor hakkımı yediniz falan diye bisürü yazdım ama cevap dahi vermediler çok sinirlendim aptal gibi takip ettim bir de akşamdan beri insanı aptal yerine koyuyorlar katılırsanız bilginiz olsun adil değiller utanmıyorlar 3 kuruşluk hediye için böyle davranmaya !

üstüne de beni silip engellemişler :))) pes diyorum hatta sayfasında da birine yazmış ileri geri konuşan silinir falan diye,hakkımı aradım diye sinirlenip beni silmiş arkadaş :)söylediğim de sadece hakkımı yemeyin tekrar kontrol edin yazdım bu yani :) inanmıyorum bunların adil yarışma yaptığına falan bir de nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz falan yazmış çok garip neyse kızlar takip eden varsa silin zaten hiç aramızdan kazanan bile duymadım ordan demek ki hikayeymiş sırf reklam için ama çok ayıplıyorum böyle şeyleri 3 kuruşluk şey için değmez ki

kızlar bu tichibo da 3 ürün yan yana gelince kazanmış mı oluyoruz, bana far paleti çıktı ama adres sormadı?
bir de HUGGİES için mesaj geldi U2 tanıtımdan internet kampanyamızdan kazandığınız hediye için bize ulaşın diye ne ki o?

KIZLAAAAAAAAAAAAAR
huggies ten 24 paket JUMBO boy bebek bezi kazanmışım ne zaman katıldık hatırlamıyorum bile..
JUMBO HUGGİES KULLANAN varsa en büyük boy mu kaç kilo bi yazıverswin ben kızıma 5 numara molfiks kulanıyorum olur mu bu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…