coco colada stoklara müthiş güzel hediyeler geldi
mp3 çalar,1 tane mause,2 tane masa saati,bi tanede angry birds peluş sinirli oyuncak aldım
dahada alırdımda kod girene kadar stoklar bitti
kızlar günaydın gece caddeortodonti de twitter yarışması vardı ilk doğru cevabı ben yolladım hatta saatlerce hala doğru cevap gelmedi yazdılar az önce bir baktım benim ilk attığım cevap doğru olanmış ama başka biri kazanmış görünüyor hakkımı yediniz falan diye bisürü yazdım ama cevap dahi vermediler çok sinirlendim aptal gibi takip ettim bir de akşamdan beri insanı aptal yerine koyuyorlar katılırsanız bilginiz olsun adil değiller utanmıyorlar 3 kuruşluk hediye için böyle davranmaya !
10.50 de buraya yazmışım 10.40 ta falan aldım bunların hepsiniooo harikaymış canım,güle güle kullanın inşallah..saat kaçta yetişebildin bunlara?
elidorlarım geldi kızlar 1000 kişiye verilen vardı ya
Eki Görüntüle 779909
elidorlarım geldi kızlar 1000 kişiye verilen vardı ya
Eki Görüntüle 779909
canım,güle güle kullan..bana da biraz önce geldi..1 tane geldi ama..eksik mi geldi? 5 'li mi gelecekti ki?yurtiçi kargo getirdi.
canım,güle güle kullan..bana da biraz önce geldi..1 tane geldi ama..eksik mi geldi? 5 'li mi gelecekti ki?yurtiçi kargo getirdi.
hayır 1 tane geliyor da ben 6 tane kazanmıştım 1 i gitti 2 sinin yeride ayrıldı geri kalanlar benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?