Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bu arada dün kayınvalidemden kazandığım omolar geldi. Haziran ayında kazanmıştım. Bekleyen varsa haberi olsun. Ev şampuan, deterjan, temizlik malzemesinden geçilmiyor artık. Daha önce omonun anketinden kazandığım omolar yeni bitmişti. Uzmanlar yarışıyordan kazandıklarımda olduğu gibi duruyor

Mrb kızlar. Artık yarışmalara eskisi gibi katılmak içimden gelmiyor. Paylaşmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Yazmalı yarışmalar çok az. Çekilişden ziyade yazdığım bi sözün yazının dereceye girmesi sonucu kazanmak çok daha hoşuma gidiyo :) bugün lipton buzdolabının sonuçları açıklanacak. İnş bizden birileri kazanır :) bol şans

Merhaba arkadaşlar ben,m yeni hazırlamaya başladığım bir bloğum var genelde makyaj ürünleriyle ilgili kullanık yorumları ve çekiliş haberleri oluyor henüz çok takipçisi yok ama 50 kişiyi geçtiğinde takipçi sayım çekilişle hediye kampanyam olacak iz<lemek isterseniz sevinirim hem böylece çekilişede katılabilirsiniz. adresi ekjte veriyorum teşekkürler:))

fantagirro

bugun 17,00 de çanakkale seramik açıklanacak sultanların ışıltısı hadi bakalım kısmet

şu omoyu bi anlatan olsada bizde öğrensek..

https://www.facebook.com/cinemaximum/app_433474670074396

bu arada size yazdığım hani öylesine katılmıştım,ihtiyacım da yok,ne yapacağım ki kazanmışım diyen kişi yine 1 hafta arayla aynı yarışmanın başka versiyonundan dün yine kazanmış ve üstelik yine geçen haftalardaki ne yapacağım,istemiyorum dediği ürünü kazanmış!!! artık iyicene soğudum..ve kazandığı yer şahsın sitesi,blogu ya da fece i filan değil..bilinen hepimizin evinde olabilecek bir marka..cidden pes!!! çok soğumaya başladım artık..

banvitten aradılar getireceğiz diye 1 saat oldu gelmediler gitti
bozulmuştur o kadar saatte sosisler köfteler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…