Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kliksa kulaklık yarışması ve pc depo da bilgisayar yarışması vardı açıklandımı?bu ara hiç bişi kaydetmemişim kazanamıyorum diyejohnsons baby yarışmasından eşim kazanmıştı halen göndermediler cvpda vermiyolar,nescafeyi de göndermediler,superfresh sadece bi poşet verdi,kardeşimin glissi gelmedi<kazandıklarmızda gelmiyor şans yok ki

kızlar 38 haftalık gebyim.2gündür acayip karnım açıyor bazen.sanki bebeğinim tırnakları acıtıyormus gibi.özellikle göbek deliğmın yani oluyor..yaşayan varmı bu olayları?

kızlar 38 haftalık gebyim.2gündür acayip karnım açıyor bazen.sanki bebeğinim tırnakları acıtıyormus gibi.özellikle göbek deliğmın yani oluyor..yaşayan varmı bu olayları?

bendede olmuştu ama doktor bişey dememişti göbeğinin etrafı çatlıyodur kasılma falan değil dimi ben 38+1 de doğurdum oğlumu

normal doğum olcaksa sık dişini canım ama belden öne doğru ağrın gelirse doktora kesinlikle koş ben öyle acilden doğuma alındım benimde karnıı oyuyordu kızım
şimdikindede öyleyim ama daha 32ci haftadayım sezeryan benimki o yuzden 38 bekleniyo senin sezeryan olucaksa 38 haftalıkken alıyolar zaten şuan 32 hafta olmama ramen bendede o acı agrı var karnımı oyuyuo

bendede olmuştu ama doktor bişey dememişti göbeğinin etrafı çatlıyodur kasılma falan değil dimi ben 38+1 de doğurdum oğlumu
Kasilma degil.sanki oyuyormus orayi gibi aci veriyor.yan yatarsam geciyor.surekli degil yani.sali doktora gitcem bakalom.doktor ne diyevek..

mrb kızlar.. sevgimi örüyorum yarışmasından kazandığım çerçeve geldi.. anneme hediye etcem, muslukları açar yine kesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…