Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

maggi,haribo,canderalle,efes,8*4 burdan kargolarımı bekliyorum başka hatırlayamadım varsa:)

aman bu maggi zor ya ben çok hızlı yazdığım halde yorum yaparken 70 yazıodu :))

bırakıorm artık hıh :/

canderellerde gelmedi benim ya kaç günde gelio bilen wr mı ?

8x4 de gelmedi daha

Son düzenleme:
bende maggiye katıldığım da 2.kere umutsuzdum ama ertesi gün kazandığımı gördümm belli olmuyor kızlar ilk 2 soruda yanlış yazan olduğunda eleniyorlar karamsar olmayın

arkadaşımm katıldım teşekkürler

Size birseş soracağım 8*4 herkesmi kazanıyor ben katıldım ama nasıl kazandığımı göreceğim bilmiyorum yardım edermisiniz geçmise baktım ama göremedim

ARKADAŞIMM KATILDIM TEŞEKKÜRLER

SİZE BİRSEŞ SORACAĞIM 8*4 HERKESMİ KAZANIYOR BEN KATILDIM AMA NASIL KAZANDIĞIMI GÖRECEĞİM BİLMİYORUM YARDIM EDERMİSİNİZ GEÇMİSE BAKTIM AMA GÖREMEDİM

Lipton Ice Tea “Mahmud ile Yezida - 1980” doğru cevabını bize göndererek AFM’den sinema bileti YA DA Burger King’den Cheeseburger Menü kazanan üyelerimiz Numan Altıner, Özcan Hakyemez, Melisa Uryan, Mehtap Saraçoğlu ve Ersim Tunce'yi kutlarız. :) Hediyeniz Pazartesi günü kargoya veriliyor olacak. Yeni anketimiz Pazartesi, kazandıran yeni sorumuz ise Salı günü sayfamızda olacak. :) Takipte kalın!

diş kirası... ama 30 a giremedi kocamgil..
pek uyuşuk çıktı benim herif..
sayfa takıldı yenilenirken ondan oldu yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…