maggi ye son 6 dakika kızlar inşallah bizden birileri kazanır
şeker katkısımı diş kirasımı kızlar
lipton ıce tea
murathan mungan'ın ilk kitabının adı nedir ve hangi yıl yayınlanmıştır? Doğru cevabı facebook@liptonicetea.com.tr adresine gönderen 8., 18., 58., 108. Ve 208. Takipçimiz takipçimiz tercihine göre afmden sinema bileti ya da burger kingten cheeseburger menü kazanıyor :) kazananları saat 17.00de açıklıyor olacağız. Lütfen cevap mailinizde adres ve hediye tercihi belirtmeyi unutmayın! Takipte kalın.
cvp mahmut ile yezida (1980)
geçmedi daha yarın 12.00a kadar kiğılı...cevap 11 video olması gerek ben öyle okudum sitede baktım yani... :)( saray halı da 16.00da başlayacak bakalım... Maggiyle çakışıyor ikisi de hız istiyooo puuuuuuuuuuuuf gıcıklar gııcıııııııııık
Lipton Ice Tea
Murathan Mungan'ın ilk kitabının adı nedir ve hangi yıl yayınlanmıştır? Doğru cevabı facebook@liptonicetea.com.tr adresine gönderen 8., 18., 58., 108. ve 208. takipçimiz takipçimiz tercihine göre AFMden sinema bileti YA DA Burger Kingten Cheeseburger Menü kazanıyor :) Kazananları saat 17.00de açıklıyor olacağız. Lütfen cevap mailinizde adres ve hediye tercihi belirtmeyi unutmayın! Takipte kalın.
CVP Mahmut ile Yezida (1980)
geçmedi daha yarın 12.00a kadar kiğılı...CEVAP 11 VİDEO olması gerek ben öyle okudum sitede baktım yani... :)( saray halı da 16.00da başlayacak bakalım... maggiyle çakışıyor ikisi de hız istiyooo puuuuuuuuuuuuf gıcıklar gııcıııııııııık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?