ARKADAŞIMM KATILDIM TEŞEKKÜRLER
SİZE BİRSEŞ SORACAĞIM 8*4 HERKESMİ KAZANIYOR BEN KATILDIM AMA NASIL KAZANDIĞIMI GÖRECEĞİM BİLMİYORUM YARDIM EDERMİSİNİZ GEÇMİSE BAKTIM AMA GÖREMEDİM
Lipton Ice Tea “Mahmud ile Yezida - 1980” doğru cevabını bize göndererek AFM’den sinema bileti YA DA Burger King’den Cheeseburger Menü kazanan üyelerimiz Özcan Hakyemez, Melisa Uryan, Mehtap Saraçoğlu ve Ersim Tunce'yi kutlarız. :) Hediyeniz Pazartesi günü kargoya veriliyor olacak. Yeni anketimiz Pazartesi, kazandıran yeni sorumuz ise Salı günü sayfamızda olacak. :) Takipte kalın!
nasıl yani menüyü yada bileti kargoyla mı yolluyorlar anlamadım ben??
bende bulunduğum yerde burger yok diye katılmıyordum biri açıklık getirebilir mi???
diş kirası... ama 30 a giremedi kocamgil..
pek uyuşuk çıktı benim herif..
sayfa takıldı yenilenirken ondan oldu yaaa..
Bugün denedim biliyorumdan köpük boyam geldi 3 ay önce ankete katılmıştım sizden gelenler vardı arkadaşlar okumuştum kullanıpta memnun olan varmı bende boyamayı düşünüyorum kahve tonlarında rengi güzel ama ne yapmalıyım sizce ???
tam 17 de bağlantım koptu,magi kazanamıycam heralde :)
boya geldi ama henüz boyayamadım..bugünlerde deneyeceğim..Bugün denedim biliyorumdan köpük boyam geldi 3 ay önce ankete katılmıştım sizden gelenler vardı arkadaşlar okumuştum kullanıpta memnun olan varmı bende boyamayı düşünüyorum kahve tonlarında rengi güzel ama ne yapmalıyım sizce ???
kızlar denedim biliyorumdan ariel kazanmıştık ya hiç gelen oldu mu,çok oldu ya hala gelen giden yok
Liptonu aramızda kazanan varmı ben kazanamamışım ya
vay be şanslı imiş,tatlı gacıı twıtterim olsa bende katılcaktım ama yok anlamıyorumda ondan
walla bence güzel cnm kışkırtıcı kahve gelmişti bana gayet iyi boyaması çok çok kolay ve köpük olduğundan boya yetti arttı bile fazla fazla sürdüm bende :))
canım.. ben de pek anlamıyorum ama, kör topal yaptım bişeyler..
aç, bulunsun elinin altında,kurcalayarak inceleyip anlarsın..
şımarık önlüklerden kazandığım pareom ve sharinden kazandığım takım geldi.
Eki Görüntüle 235542 Eki Görüntüle 235543 Eki Görüntüle 235544
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?