Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

nasıl yani menüyü yada bileti kargoyla mı yolluyorlar anlamadım ben??
bende bulunduğum yerde burger yok diye katılmıyordum biri açıklık getirebilir mi???
şifre veriyorlar..şifre ile burger kinge gittiğiniz zaman orda şifreyi veriyorsunuz o şifreyi bir post makinesine yazıyorlar hediye menü neyse onu alabiliyorsun ..

kızlar arielin deneme boyundan bahsetmiyorum,denedikten sonra 500 ml olanı kazandık ya onu diyorum o gelmedi daha benim.

selam kızlar hediyelerinizi güle güle kullanın

tekrar yazıyorum mesajı silicem valla

yaşadığım yerde migros yok

500 gr cif sunligt kazandım yararlanmak isteyen varsa söylesin şifresini yazıyım özelden....

Ben alayım canım..

Hayırdır bir problem mi var. Dün yazdığında ben istemiştim şifreyi ve sen de olumlu cevaplamıştın.????

Hayırdır bir problem mi var. Dün yazdığında ben istemiştim şifreyi ve sen de olumlu cevaplamıştın.????

Senin istediğini bilmiyordum ben.Önce sen davranmışsın madem sana yollasın..

Senin istediğini bilmiyordum ben.Önce sen davranmışsın madem sana yollasın..

Yok önemli olan o değil , kime isterse yollasın . Benim takıldığım önce tamam de sonrada hiçbirşey olmamış gibi üstelik de sinirli bir ifade ile ( "... silicem valla...") tekrar yaz...
Neyse online değil şimdi arkasından konuşmak gibi olmasın , üstelik alt tarafı bir deterjan kasmaya gerek yok. Bu tarz bir yazıdan sonra istemem zaten ben.

Ama inceliğin için sana teşekkür ederim. :)

Ben alayım canım..
senden önce bir başkası msj yazmış canım ona yolladım bir daha oynarım çıkarsa sana veriyim olur mu?

bir problem yok dün dalga geçer gibi sordun atlayabilir miyim diye ben de atlayabilirsin dedim sonuna gülücük konulan dalga geçer gibi bir üslupla yazmışssın yazıyı ben de ciddi olmadığını düşündüm değilse dediğin gibi ufacık bir şey burda kura çekecek halim yok.sinirli bir ifade ile de yazmadım mesaj kutumda gereksiz mesajların durmasından hoşlanmıyorum ve almak isteyen olmazsa silicektim yararlanamadığım şeyi saklamanın da alemi yok bence...bu tarz bir yazı derken de biraz dikkat edelim olur mu sana kasıtlı yaptığım bir şey yok ortada.... ben üslubumda herhangi bir kusur görmüyorum çünkü....

Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm

bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )

SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)

bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler

iyi geceler kızlar..
haribonun bugünkü yarışması halen devam ediyor gözüküyor, katılım var..:97:
haribonun admini yarışmayı sonlandırmayı mı unuttu acaba..:96:
normalde 2-3 saat sonra bitirip, kazananları hemen açıklıyorlardı..:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…