kızlar bu migrosun döndürme oyunu linkini bulamıyorum yardımcı olurmusunuzz
şifre veriyorlar..şifre ile burger kinge gittiğiniz zaman orda şifreyi veriyorsunuz o şifreyi bir post makinesine yazıyorlar hediye menü neyse onu alabiliyorsun ..nasıl yani menüyü yada bileti kargoyla mı yolluyorlar anlamadım ben??
bende bulunduğum yerde burger yok diye katılmıyordum biri açıklık getirebilir mi???
CANIM BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA KUPON GİBİ BİRŞEYLER YOLLUYORLAR BEN SÜPERÇEKİLİŞTEN SİNEMA BİLETİ KAZANDIM KUPON GÖNDERMİŞ
kızlar arielin deneme boyundan bahsetmiyorum,denedikten sonra 500 ml olanı kazandık ya onu diyorum o gelmedi daha benim.
selam kızlar hediyelerinizi güle güle kullanın
tekrar yazıyorum mesajı silicem valla
yaşadığım yerde migros yok
500 gr cif sunligt kazandım yararlanmak isteyen varsa söylesin şifresini yazıyım özelden....
500 gr cif sunligt kazandım yararlanmak isteyen varsa söylesin şifresini yazıyım özelden....
Hayırdır bir problem mi var. Dün yazdığında ben istemiştim şifreyi ve sen de olumlu cevaplamıştın.????
Senin istediğini bilmiyordum ben.Önce sen davranmışsın madem sana yollasın..
senden önce bir başkası msj yazmış canım ona yolladım bir daha oynarım çıkarsa sana veriyim olur mu?Ben alayım canım..
Hayırdır bir problem mi var. Dün yazdığında ben istemiştim şifreyi ve sen de olumlu cevaplamıştın.????
Yok önemli olan o değil , kime isterse yollasın . Benim takıldığım önce tamam de sonrada hiçbirşey olmamış gibi üstelik de sinirli bir ifade ile ( "... silicem valla...") tekrar yaz...
Neyse online değil şimdi arkasından konuşmak gibi olmasın , üstelik alt tarafı bir deterjan kasmaya gerek yok. Bu tarz bir yazıdan sonra istemem zaten ben.
Ama inceliğin için sana teşekkür ederim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?