Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

itunesten tam adı ne bulamadım adwin olarak

canım,bu sadece iphone olanlar için mi? ben hala anlamadım da (

hem i phone hem ipad hem de android işletim sistemi olan telefonlar için canım hepsinde kullanılabiliyor ben de indirmiştim arada açıp karıştırıyordum birgün kapı çaldı 30 ar lı 2 tane fairy deterjan bir tane de elde yıkama deterjanı geldi , sonra eşimden de oynadım ona da çıktı her hafta 10 kişiye sanırım ,bir de activex var o da çekilişle

oğlumun tableti vardı ona da yükledim şimdi google playden

sağol canım,indirillen programda virüs ya da bir tehlike yoktur değil mi?? hediyeler çok güzelmiş,hepsini iyi günlerde kullan canım,çok güzel şeyler kazanmışsın:))

sağol canım,indirillen programda virüs ya da bir tehlike yoktur değil mi?? hediyeler çok güzelmiş,hepsini iyi günlerde kullan canım,çok güzel şeyler kazanmışsın:))

sağol canım daha iyileri senin olur inşallah , virüs olduğunu sanmam canım çünkü apple zaten kendinden korumalı kendi sitesinde izin verdiği bir uygulamada sorun olmaz,adamlar flash player bile yükletmiyor cihazlara ki dışardan virüs gelmesin

superfresh acıklanmış her gün katıldım ama hiç birimize cıkmamış sadece ilk hafta eşime cıkmıştı soguk saklama poşeti verildi diger ürünlerden ses seda yok sayfa cevap ta vermiyor :18:artık hiç bişi kazanamamam dan yarışmaları bırakmam gerektigini düşünmeye başladım bu kadar şanssızlık olurmu kendimi geçtim eşime anneme erkek kardeşime annemin komşuyu kuzen ve arkadaşı da kattıgım yarışmlar oluyor ama hiç birine bişi kazanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…