Bu arada adwin programını yükleyin ve oynayın android için google play den i phone için i tunes den indirin hem eşime hem bana fairy paketi çıktı 2hafta arayla , fotolarını koyamıyorum şimdi ama 50 tl lik olmasa da 35-40 tl lik bulaşık makinası deterjanı geldi mutlaka indirin kızlar
itunesten tam adı ne bulamadım adwin olarak
sadece adwin yaz canım çıkıyor , indir profil bilgilerini gir adres telefon vs daha sonra kampanyalara tıkla ve 2-3 soruluk anketlere cevap ver burda chemcat de duyurmuştu bir ara
sadece adwin yaz canım çıkıyor , indir profil bilgilerini gir adres telefon vs daha sonra kampanyalara tıkla ve 2-3 soruluk anketlere cevap ver burda chemcat de duyurmuştu bir ara
itunesten tam adı ne bulamadım adwin olarak
canım,bu sadece iphone olanlar için mi? ben hala anlamadım da(
i tunes yazmışım bir yandan oğlumla boğuşuyoruz da , app store dan indiriliyor kızlar
hem i phone hem ipad hem de android işletim sistemi olan telefonlar için canım hepsinde kullanılabiliyor ben de indirmiştim arada açıp karıştırıyordum birgün kapı çaldı 30 ar lı 2 tane fairy deterjan bir tane de elde yıkama deterjanı geldi , sonra eşimden de oynadım ona da çıktı her hafta 10 kişiye sanırım ,bir de activex var o da çekilişle
hem i phone hem ipad hem de android işletim sistemi olan telefonlar için canım hepsinde kullanılabiliyor ben de indirmiştim arada açıp karıştırıyordum birgün kapı çaldı 30 ar lı 2 tane fairy deterjan bir tane de elde yıkama deterjanı geldi , sonra eşimden de oynadım ona da çıktı her hafta 10 kişiye sanırım ,bir de activex var o da çekilişle
ArkoMen - Adam Gibi Bakım
Futbol heyecanı hiç bitmez! Her gün futbol ve Arko Men duş jelleri ile ilgili sorulan sorulara cevap ver, harika ödüller kazanma şansını yakala! Hemen başlamak için; http://......./ArkoMenOdulluSorular
sağol canım,indirillen programda virüs ya da bir tehlike yoktur değil mi?? hediyeler çok güzelmiş,hepsini iyi günlerde kullan canım,çok güzel şeyler kazanmışsın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?