Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

B-fit’ten 1 aylık üyelik hediye edeceğimiz yarışmamızın 2.si bugün yine saat 15:00'da!

Soracağımız soruya doğru cevabı ilk siz verin, 01.10.2013 – 31.10.2013 tarihleri arasında Cumartesi günleri kullanmak üzere 1 aylık üyelik hakkı kazanın!

Jolly Tur'un facebook adresinde şu anda devam ediyor.

https://www.facebook.com/jollytur

Son düzenleme:
kızlar bana bugün özyılmaz petrol den kazandığım toplar geldi bekleyen varsa duyurulur hani çok feci zor soruları vardı :))) yaparken gülmüştüm böyle soru mu sorulur diye ama yolladılar gerçekten , bir de motor yağı hediyesi kazanmıştım ordan bakalım gelir mi , dün de inhistagram cinemaximum yarışmasından 2 kişilik sinema bileti kazandım geçen hafta da gittigidiyor bu ne ki yarışmasından 50 tl çek , ben çekilişlerden kazanamıyorum hız gerektiren yarışmalar bana göre galiba .. Allah hepimize bol bol şans versin :)

BeymenBLENDER ‏@BeymenBLENDER 1 sa
Yaratıcı tweetlere devam! Kazanmak için neden kazanmanız gerektiğini arkadasınızı @ ederek #blenderlovesmehrymu etiketi ile yazın!

Derby Tıraş Bıçakları
Salı günü

KAMPANYA!
Bu görseli beğenen, paylaşan ve sayfamızı takip eden (beğenen) 1 kişiye sürpriz hediye paketi veriyoruz! Kampanyamız 23 Ağustos cuma günü saat 17:00 'de sonlanacaktır... İyi şanslar...

Bu arada adwin programını yükleyin ve oynayın android için google play den i phone için i tunes den indirin hem eşime hem bana fairy paketi çıktı 2hafta arayla , fotolarını koyamıyorum şimdi ama 50 tl lik olmasa da 35-40 tl lik bulaşık makinası deterjanı geldi mutlaka indirin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…