superfresh acıklanmış her gün katıldım ama hiç birimize cıkmamış sadece ilk hafta eşime cıkmıştı soguk saklama poşeti verildi diger ürünlerden ses seda yok sayfa cevap ta vermiyor :18:artık hiç bişi kazanamamam dan yarışmaları bırakmam gerektigini düşünmeye başladım bu kadar şanssızlık olurmukendimi geçtim eşime anneme erkek kardeşime annemin komşuyu kuzen ve arkadaşı da kattıgım yarışmlar oluyor ama hiç birine bişi kazanamadım
superfresh acıklanmış her gün katıldım ama hiç birimize cıkmamış sadece ilk hafta eşime cıkmıştı soguk saklama poşeti verildi diger ürünlerden ses seda yok sayfa cevap ta vermiyor :18:artık hiç bişi kazanamamam dan yarışmaları bırakmam gerektigini düşünmeye başladım bu kadar şanssızlık olurmukendimi geçtim eşime anneme erkek kardeşime annemin komşuyu kuzen ve arkadaşı da kattıgım yarışmlar oluyor ama hiç birine bişi kazanamadım
nasıl yani boş poşetmi verdiler sadece.bize dün gelid ilk hafta kazanmştık poşetin içinde manti,börek lahmacun vardı.her konu altına mesaj yaz bırakma peşini..
evetboş poşet verdiler sayfaya mesaj attım aksama olmuş olcagını gönderilmediyse gönderilcgini yazmışlar bi hafta geçti tekrar sordum ne zaman hediyenin gelcegini geri dönüş yapan olmadı
sayfaya mesaj atma paylaşılan konularını altına yaz cevap veriyorlar çünkü herkez okuyor...paketin içeriğinde mantı,börek ve lahmacun yazıyor siz boş poşet göndermişsiniz filan yaz.madem vermeyeceksiniz boş poşetide göndermeseydiniz yaz..
Arkadaşım burada kendi davet linkini paylaşıp oy toplamaya çalışmak yasak. :kkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?