Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar ben bişey soracam.şahin sucuklarında kazananlardan ismim vardı.bende iletişim bilgilerimi gönderdim.kargosu eline ulaşnlardan hangi kargo ile geldiğini sordum aradım.ü.....p var ama şehir başka dediler.ü.... p...... adında başka bir kullancıda var oda katılmış.çorap yarışmasında yine aynı şey oldu o kazanmıştı,bu defa kimin kazandığı belli değil hediyeler ona gidecek büyük bir ihtimalle.iletişim bilgilerini oda göndermiş bende acaba herhangi bir haksızlık yapılmışmıdır.belki onun adres bilg.mesajını gördüler ona gönderdiler.üzüldüm ne zamandır bekliyordum fikri olan varsa yazsın en azından üzüntüm hafifler..

benim süperfreshlerim geldi kargoyla gelmediği için telefonla arayıp adres sordu marketlere mal indiriyorum yarım saate gelirim dedikoca kamyondan lahmacun,mini börek,mantı verdi buz poşeti falanda yoktu

Bugün size akmasa da damlayacak bir para kazanma platformundan bahsetmek istiyoruz.
Şuanda sadece iPhone kullanıcılarına açık olan Zoozz uygulamasını telefonunuza yükledikten sonra yakınınızdaki görevleri görebilir, bu görevleri yerine getirerek para kazanabilirsiniz.

Ne tarz görevler var?
Sizlere tanıtımını yapmadan önce kendimiz programı ve ödeme yaptığını test ettik. (Ödeme kanıtını aşağıda bulabilirsiniz). Zoozz facebook sayfasını beğenerek (1,20TL) bir de anket cevaplayarak (0,30TL) ödeme aldık. Dediğimiz gibi akmasa da damladı, ama en azından firmanın güvenilir olduğunu görmüş olduk :)
Bunun dışında marketteki bir ürünün fiyatının fotoğrafını çekmek, inşaat halindeki binaları fotoğraflamak, yeme içme yerlerinin adını ve fotoğrafını belirtmek gibi görevleri yerine getirip kolayca para kazanabilirsiniz.
Ayrıntılı bilgi;
zoozz - Hoşgeldiniz - iPhone'unuz ile basit görevler yapın, fotoğraf çekin para kazanın

kızlar evet burası pek sakinleşti..bende giremiyorum malesef...nedeni öncesinde ramazan sonrasında doğum günümüz derken bodrumda yaşamama rağmen bu sene denize hiç girememiştim...2 gündür denizdeyiz ..bi nevi tatil diyelim ama çok yorucu çocuklarla :) bugün evdeydim ama kıpraşcak halim yok..üstümden tır geçmiş gibiyim

artık benim çocukların bakımında en zor dönemdeyim..birincisi iyice artık hareketliler resmen yapışık üçüz gibi geziyoruz evin içinde hiç rahatlık vermiyorlar..iki koldan saldırıyorlar hep dizimin dibinde üstüme tırmanma peşindeler..geceleride eskisi kadar uyumuyorlar..zombi gibiyim valla..bide artık yeme düzenlerini değiştiriyorum nasıl baş etcem bilmiyorum..mesela önceden kahvaltılarını ayrı ayrı kasede karıştırıp 5 dakkada yediriyordum..şimdi normal kahvaltı sofrası hazırlıyorum herşeyden tek tek ağızlarına koyarak yediriyorum..Allahtan yiyorlarda ama vakit öyle bir gidiyorki..inanın bu gün kahvaltıdan kalktığımızda saat 14:30 olmuştu çok zorya gerçekten ikiz büyütmek çok zor hele asıl bundan sonrası çok zormuş

bide şimdi kaynımın düğünü var 6-7-8 eylülde ..aydına gidicez..haftaya alışveriş derken ben pek aktif olamayacağım anlıycağınız kızlar...o yüzden mağzur görün beni

kızlar bu arada heves yaptım bende ilk kez kırmızı kasa ya katılmaya başladım..dün eşim bir sürü şifre getirdi..girdim sisteme 143 puanım oldu..ama tecrübeliler yardımcı olursa sevinirim..stoklar ne zaman yenileniyor? hergünmü? ve saat dilimi bellimi? bundan nasıl haberdar olucaz :44:

Pazartesi saat 10 da face sayfası admini öyle yazmış arkadaşlar dedi

Artık herkes kazanamaya kazanamaya sıkıldıı ugrasmak istemiyo:76:

benim için öyle oldu kazanamyınca sıkıldım bıraktım eskisi kadar katılmıyorum eskiden takıntı olmuştu yarışmalar,kendimi geçtim kimi yarışmaya kattıysam kazanamadılar,cok sevdigim bi arkadaşım var ogluşu için hediye kazanmayı cok isterdim ama nasp degilmiş inşallah kurban bayramına kadar güzel bi yarışma olur da arkdaşa kazandırırım

hayırlısıı .. bende cocuk kıyafetlerıne felanda katılyıorum cocugum olmadıgı halde, kuzenlerıme hediye ederim diye ama işte kısmet

Face'te yazdıklarını görüyorum bazen kırmızı kasa için saatlerce stoklar yenilenecek diye pc başında bekliyorlar canım. işin zor sana kolay gelsin.

Arkadaşlar bana özyılmaz petrolden bir tane futbol topu geldi. Facete gördüm bazı arkadaşlara not defteri, kalem, anahtarlık gibi şeylerde gelmiş sizlere de geldi mi?

Arkadaşlar bana özyılmaz petrolden bir tane futbol topu geldi. Facete gördüm bazı arkadaşlara not defteri, kalem, anahtarlık gibi şeylerde gelmiş sizlere de geldi mi?
Yok cnm sadece top geldi bana bir de motor yağı vs kazandım ama o daha gelmedi bekliyorum, gelen 3 topun 2 sini de kargocuya hediye ettim 2 tane oğlu varmış , adam sevinince ben de sevindim iyi oldu :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…