birşey sorabilirmiyim? bu şalın ne özelliği var acaba? yani sırf bu şal için neden 1 yıldır donuk olan hesabınızı açtınız???
https://www.facebook.com/toyotaturkiye/app_444259679015231
KAZANANLAR
kızlar bu ne yarışmasıydı??? hiç hatırkayamadım..
chemcatcim,tebriklerrr canım..kazanmışsın..
sudenazcım,soyadından birisi var,eşin mi ki? bir bak istersen.
bu şalı örtünce görünmez oluyomuşreklammmm
kızlar bu arada heves yaptım bende ilk kez kırmızı kasa ya katılmaya başladım..dün eşim bir sürü şifre getirdi..girdim sisteme 143 puanım oldu..ama tecrübeliler yardımcı olursa sevinirim..stoklar ne zaman yenileniyor? hergünmü? ve saat dilimi bellimi?bundan nasıl haberdar olucaz :44:
Artık herkes kazanamaya kazanamaya sıkıldıı ugrasmak istemiyo:76:
benim için öyle oldu kazanamyınca sıkıldım bıraktım eskisi kadar katılmıyorum eskiden takıntı olmuştu yarışmalar,kendimi geçtim kimi yarışmaya kattıysam kazanamadılar,cok sevdigim bi arkadaşım var ogluşu için hediye kazanmayı cok isterdim ama nasp degilmiş inşallah kurban bayramına kadar güzel bi yarışma olur da arkdaşa kazandırırım
Aaa gercekten öylemicanım dikkat ediyorum da ikimiz de hep aynı ürünlerden kazanıyoruz hayırdır inşallah
Aaa gercekten öylemidemekki ikimizde aynı derecede sanslıyızz şansımız bol olsuunn
Artık herkes kazanamaya kazanamaya sıkıldıı ugrasmak istemiyo:76:
ARKADAŞIM bu davet linki mi iyi bakkkkkkkkk
kızlar bu arada heves yaptım bende ilk kez kırmızı kasa ya katılmaya başladım..dün eşim bir sürü şifre getirdi..girdim sisteme 143 puanım oldu..ama tecrübeliler yardımcı olursa sevinirim..stoklar ne zaman yenileniyor? hergünmü? ve saat dilimi bellimi?bundan nasıl haberdar olucaz :44:
Yok cnm sadece top geldi bana bir de motor yağı vs kazandım ama o daha gelmedi bekliyorum, gelen 3 topun 2 sini de kargocuya hediye ettim 2 tane oğlu varmış , adam sevinince ben de sevindim iyi oldu :)Arkadaşlar bana özyılmaz petrolden bir tane futbol topu geldi. Facete gördüm bazı arkadaşlara not defteri, kalem, anahtarlık gibi şeylerde gelmiş sizlere de geldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?