Geçen Hafta Cuma Günü Yapılan Yarışmamızın random.org çekilişi ile yapılan ve bizden Sebamed Şampuan + Güneş Kremi Kazanan Takipçiler Aşağıdadır. Kendilerini Tebrik Ediyoruz.
Kazanan talihliler, SanalEczanem.com.tr | la Haricindeki Eczane Kanal rnler sitesinde canlı destek birimine adres ve telefonlarını bırakabilirler...
Saliha Temiz,
Meltem Pektaş
Seher Onart
Kendilerini Tebrik Ediyoruz... ve Adres- telefon bilgilerini bekliyoruz..
kızlar,
yeni incinin sorusu:
Kadınların elbise altına giydikleri,
iç giysi işlevi gören eteğe
ne ad verilir?
netten bulduğum cevap:
Kombinezon
Işığın yansımasını engellemesi için kadınların elbise altına giydikleri kısa ve kolsuz ince elbise
kombinezon olarak adlandırılmaktadır
ben kombinezon yazdım.
kızlar kırmızı kasada hediye almak için toplam ne kadar puanın olması lazım birisi yazabilirmi yani genel toplam yani bi rmp3 çalar kaç puan
arkadaşlar bu yarışmadan hiç haberimiz olmadı.yemin ederim hergün bakıyorum buraya,son 1 aydır...
Bayanlar genellikle alışveriş esnasında ince kumaştan yapılmış iç gösteren etek ve elbiselerden kaçıyorlar. Bunun sebebi bu kıyafetlerin içerisine ne giyeceklerini bilmemeleri ya da yaz sıcağında iki kat giymek istememeleri oluyor.
İnce kumaştan yapılmış etek ve elbiselerin altına giyilmesi için iç etek anlamına gelen jupon modelleri üretiliyor.
mrb kızlar tatil bitti eve geri geldim arada tlf den baktım size ma katılmak çok zor oldu bişey kazanamadım en son omodan bakım seti kazanmışım kendi adıma bide eşim adına kazanmıştım o kadar:) neyse kısmet açılır inş hepinizi öptm
kızlar kırmızı kasada hediye almak için toplam ne kadar puanın olması lazım birisi yazabilirmi yani genel toplam yani bi rmp3 çalar kaç puan
Omoyu anlatirmisin.bazi arkadaslar ve ben soruyoruz ama anlatan olmadi canim.omoda nasil yarisiyoruz...
https://www.facebook.com/canbebe?hc_location=stream pamuk eller klavyeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?