Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aman canım dikkat et kazananların isimlerini açık açık paylaşmak yasak..sadece link yazıp yanına kazananlar yazarsan bakarız hemen..

Jup: Giysi altına giyilen iç etek. diyor bi yerde :44:

Bayanlar genellikle alışveriş esnasında ince kumaştan yapılmış iç gösteren etek ve elbiselerden kaçıyorlar. Bunun sebebi bu kıyafetlerin içerisine ne giyeceklerini bilmemeleri ya da yaz sıcağında iki kat giymek istememeleri oluyor.

İnce kumaştan yapılmış etek ve elbiselerin altına giyilmesi için iç etek anlamına gelen jupon modelleri üretiliyor.

kızlar kırmızı kasada hediye almak için toplam ne kadar puanın olması lazım birisi yazabilirmi yani genel toplam yani bi rmp3 çalar kaç puan

Bende öyle yaptım evet

mrb kızlar tatil bitti eve geri geldim arada tlf den baktım size ma katılmak çok zor oldu bişey kazanamadım en son omodan bakım seti kazanmışım kendi adıma bide eşim adına kazanmıştım o kadar:) neyse kısmet açılır inş hepinizi öptm

kızlar bende bir sürü yarışmaya katıldım ama hiç bişey çıkmadı bendemi sorun var acaba

bnp ve süperfresh bitti sanıyordum çünkü katılım koşullarındaki verdikleri tarihe göre bitmiş olması gerekiyordu ama bnp sayfasında 2 eylüle kadar süreceğini açıklamış, süperfresh ise tarih belirtmeden uygulamanın devam ettiğini açıklamış

Omoyu anlatirmisin.bazi arkadaslar ve ben soruyoruz ama anlatan olmadi canim.omoda nasil yarisiyoruz...

Omoyu anlatirmisin.bazi arkadaslar ve ben soruyoruz ama anlatan olmadi canim.omoda nasil yarisiyoruz...

https://apps.facebook.com/omokadinlarkulubu/?fb_source=search&ref=ts&fref=ts

omo ya bu linkten giriyosunuz..çıkan sayfada isminizin hemen altında omo puan ve çekiliş hakkı yazıyor..bunlar sıfır dır sanırım sizde..bunların hemen altındada kazanabileceğiniz rozetler var..oklarla sağa giderek alabileceğiniz rozetler ve altında nasıl alabilecekleriniz yazıyor...bu arada isminizin hemen sağ üstündeki kayıt formu yazan kısma girip bilgilerinizi kaydetmelisiniz yoksa çekilişe katılamıyorsunuz.

aldığınız her rozet 10 çekiliş hakkı veriyor..ilk girişte hoşgeldin rozeti vermeli...

sonrasında paylaşımcı rozeti var..bunuda 20 tane makaleyi ister face,ister twitter istersenizde google+ paylaşarak alıyorsunuz..20 makale paylaştınızmı rozeti alıyorsunuz..ama dikkat edin bazı makaleler puanlı değil..makaleye tıkladığınızda yazının sonunda 70 puan yazıyorsa paylaşın..puan yoksa boşa paylaşırsınız işlemiyor...makaleler nerede diye soracak olursanız onlarda sayfanın en üstünde neşeli tabaklar,güzel evim,ailem ben,kendine zaman ayır başlıklarına tıkladığınızda çıkan tüm konu başlıkları birer makale..onlara tıklayıp yazının sonunda puan varsa hemen yanındaki seçeneklerden istediğinizle paylaşıyorsunuz

bir diğeri uzman rozeti..bunuda hemen rozetin altında yazıyor zaten eğitime başla diye..oraya girip soruları doğru cevapladığınızda alıyorsunuz rozeti

birde misafirperver rozeti var bunuda sizin davetinizle uygulamaya kayıt yapacak 10 kişiden sonra alabiliyorsunuz..

bunların hepsini almak zorunda değilsiniz..ne kadarını alırsanız o kadar çekiliş hakkınız oluyor..
fakat bazı şikayetler gördüm kimi hesaplarda herşeyi yapsalarda çekiliş hakkı sıfır kalıyormuş..benim eşimin hesabıda öyle oldu..hiç bişey işlemiyor..bu konuda yapılacak şey ne bilemiyorum

Panda Dondurmadan kazanıp gelen var mı ?
Benim bugun geldi. bide fotograf çekti ayy sinir oldum...

evet superfresh bitti açıklamalara göre ama hala devam edin diye reklamı geliyor..aman ben bıraktım artık superfreshi..ilk 2 hafta çok düzenli katıldım ama çıkmadı..belki çatal bıçak çıkar..onda herhalde bütün katılanlar arasından olur değil mi çekiliş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…