Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

puanın bir kısmı ile burger menü alabilirsin ben ondan çok memnunum valla diğerleride pzt 10 da giriyomuş stoklara ama çok değil 10,15 tane hemen bitiyo

Yok cnm sadece top geldi bana bir de motor yağı vs kazandım ama o daha gelmedi bekliyorum, gelen 3 topun 2 sini de kargocuya hediye ettim 2 tane oğlu varmış , adam sevinince ben de sevindim iyi oldu :)

arkadaşlar bu yarışmadan hiç haberimiz olmadı.yemin ederim hergün bakıyorum buraya,son 1 aydır...

fikrimühim den anlayan varmı kızlar.üye omuştuk ankaet gelmiş ama 5 puan verdi.en az 1700 yapmamaız lazım böyle 5 er 5 er nasıl olacak??

fikrimühim den anlayan varmı kızlar.üye omuştuk ankaet gelmiş ama 5 puan verdi.en az 1700 yapmamaız lazım böyle 5 er 5 er nasıl olacak??

canım,fikrimühim de yapacağın birşey yok..ne zaman anket yollarlarsa o zaman cevaplayıp puan veriyorlar ama çok az verdiklerinden puanın az oluyor..fikrimühimi uzunnnnnnnnn bir süre unut..anketlerden puan zor birikiyor ama ara ara hediyeler yolluyorlardı,ürün tanıtımı vb olursa yolluyorlar,gelen anketleri geri çevirme,mutlaka cevapla canım.

sudenazcım,
cola kırmızı kasanın face sayfasına admin her pazartesi sabah 10'da yenileniyor yazmış..sen 10 da mutlaka başın ol,ben alacağına adım gibi eminim:)))) ben okul açılana kadar giremiyorum maalesef o saatte ama 16 Eylül sonrası rahat girerim,kırmızı kasada yakalamada epey hızlıyım..arzu edersen o tarihten sonra bana isim,şifreni verirsin,almak istediklerinin de listesini,alırım..ama 16 eylül sonrası canım:)) bu arada minnoşlar artık büyümeye başlamışlar,baksana,ayrı ayrı kendilerinin yemesi,koşturman daha çok olacak canım.Allah kolaylık versin..Arada da olsa gel ama:))) Ekim'de bizim de İstanbul'da düğün var,oraya gideceğiz..netten elbise korsesi siparişi verdim,bugün gelecek bakalım nasıl birşey gelecek.. bu arada sohbet etmeyin uyarı almayalım diye sözlerime yarışma ile son veriyorum:

https://www.facebook.com/yeniinciunderwear/app_645744425453901

kızlar,
yeni incinin sorusu:
Kadınların elbise altına giydikleri,
iç giysi işlevi gören eteğe
ne ad verilir?

netten bulduğum cevap:
Kombinezon

Işığın yansımasını engellemesi için kadınların elbise altına giydikleri kısa ve kolsuz ince elbise

kombinezon olarak adlandırılmaktadır

ben kombinezon yazdım.

Geçen Hafta Cuma Günü Yapılan Yarışmamızın random.org çekilişi ile yapılan ve bizden Sebamed Şampuan + Güneş Kremi Kazanan Takipçiler Aşağıdadır. Kendilerini Tebrik Ediyoruz.

Kazanan talihliler, SanalEczanem.com.tr | la Haricindeki Eczane Kanal rnler sitesinde canlı destek birimine adres ve telefonlarını bırakabilirler...

Saliha Temiz,
Meltem Pektaş
Seher Onart

Kendilerini Tebrik Ediyoruz... ve Adres- telefon bilgilerini bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…