canım ben bunu oynuyorum ama yaklaşık 90 soru cevapladım hala soru geliyor ya ben anlamadım oyunu
ay ben 2, hafta kazananıyım halen gelmedi atim ben kendimi bi yerdenBenimkiler gelmedi canım. Halbuki beraber 3. haftanın kazananlarıydık
superfreshe mesaj da attım cevap vermiyorlar
Kizlar doktor dogurman lazim bu hafta dedi.sanci felan gelmiyor.bendw yuruyus yapip duruyorum.tavsiyeniz varm.
süre var, belirlenen süre içerisinde 10 doğru cevap vermek yeterli sonrasında sürenin bitmesini bekleyin süre bitince form çıkıyor
ne kadar doğru bilemiyorum..İletişim
formu doldururken, mesaj bölümüne bebeğinizin bez boyunu yazıyormuşsunuz.. bilgileri eksiksiz doldurup numune istiyorum yazınca 2 adet bebek bezi numunesi ücretsiz geliyormuş..bezli bebiş anneleri denemekte fayda var..
İletişim
link çıkmamış..yine çıkmazsa Please Log In girin..bebek bekliyorum tıklayın sayfada üstte sağda iletişim var,tıklayınca form karşınıza çıkıyor.
kızlar,
bu bitmemişmiydi?
hala aktif gözüküyor..denedim,kabul etti...gelir mi acaba?
Coffee-Mate
twitter hesabımı beceremediğimden kapattım ama formu doldurduktan sonra şu mesaj çıktı:
TEŞEKKÜRLER
Tweet başarı ile gönderilmiştir.
Benimkiler gelmedi canım. Halbuki beraber 3. haftanın kazananlarıydık
superfreshe mesaj da attım cevap vermiyorlar
tepe home'dan kazandığım hediyem geldi..sürpriz hediye idi..çok hoş bir biblo geldi,özenle kargolamışlar..resmini istediler..çekmişken sizlerle de paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?