Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Summer Disco

2 kutu al,İki Pringles kutunuzun altlarındaki kodları girin , 5 TRY öde (kargo), Disko Hoparlörünü götür
Disko Hoparlörünüzü Ekim'de almak için siparişinizi bugünden verin

pringles yiyenler için, 5 Tl kargo ücreti varmış.

Buna katilan oldumu.5tl kargo ucretini ne icin odeyecegiz.kutularimi gondercez anlamadim gitti..

bayanlar ya size bişey danışıcam.. huggies bi ara kampanya yaptı numune isteyin falan diye form dolduran herkese numune veriyodu.. 3 ay falan önce doldurdum form 10 gun sonra gelir yazdı ekranda ama hayla gelen giden yok.. 1.5 ay once facesine bı bakıyım dedim kımseye yollamamıslar herkes yazmıs yönetici cevapladı sırayla gönderım yapıyoruz talep cok yazmıs..
hayla gelen giden yok sizlerden alan oldumu yada acıklama yaptılarmı huggiesden.. dogum cantası ıcın istemiştimm..

Buna katilan oldumu.5tl kargo ucretini ne icin odeyecegiz.kutularimi gondercez anlamadim gitti..

hayır canım..bak şimdi pringles kutularının altında şifreler varmış..o şifreleri yazdığım linke girip direk yazacaksın..2 şifrelik yer var orada..sonra form doldurtur herhalde ve gönder tıklayacaksın..2 adet disco topu yollayacaklarmış ama 5 Tl kargo ücreti alıcıya aitmiş.

lar ya size bişey danışıcam.. huggies bi ara kampanya yaptı numune isteyin falan diye form dolduran herkese numune veriyodu.. 3 ay falan önce doldurdum form 10 gun sonra gelir yazdı ekranda ama hayla gelen giden yok.. 1.5 ay once facesine bı bakıyım dedim kımseye yollamamıslar herkes yazmıs yönetici cevapladı sırayla gönderım yapıyoruz talep cok yazmıs..
hayla gelen giden yok sizlerden alan oldumu yada acıklama yaptılarmı huggiesden.. dogum cantası ıcın istemiştimm.. [/QUOTE]

Dediklerine aynen katiliyorum.banada gekenbisey olmadi hhagiesten.cok cimriler.

cnm ben de kazandım form gitmedi hata verdi görüntüyü mesajla gönderdim, bilgilerinizi aldık diye msj yazmışlar bana sende msj at istersen

tekgerçeğim canım,görüntüyü cep telefonuyla mı çekip yolladın..aynı şey 5 dk önce başıma geldi..pc yi kapatamıyorum da..formu dolduruyorum işlem sırasında hata oluştu,tekrar deneyin yazıyor..tekrar denemekten de korkuyorum..pc açık,yatmam lazım..ncep telefonumla 2 resim çektim onları mı yollıyım?

Tesekkurler..boyle seylerde gonderilen urunler kargo parasi etmiyor.vazgectim..

bu uygulama ilk başladığında başvuranların çoğuna göndermişlerdi..hatta burda gelenlerin fotosunu koyanda vardı..şimdi talep çook fazla sanırım ondan..beklemekten başka yapcak bişey yok saırım...

bayanlar aklınızda bulunsun bilgisayarınızdakı goruntuyu cekmek istediğinizde cepten cekıp onu pcye aktarmakla falan ugrasmayın..
istediğiniz görüntü anında klavyenizden PRİNT SCREEN tuşuna basın masaüstüne gidip başlat menüsünden her pcde olan boyama yapmaya yarayan programı yani print açın ve yapıştırın..kaydedin bukadar

sudenaz222 tesekkür ederim cevapladıgın için faceden baktım tekrar bazı kişiler tekrar sikayet etmiş mesaj bolumunden ulaşın demişler bende yazdım bakalım sonuc ne olur.. 2 bezın davasında değilim kasımda doğumum var hastane cantama koymak hijyenik olur diye istemiştim. numuneler genelde tekli paketlenmiş oluuyor..

cnm kusura bakma şimdi gördüm o da olur fark etmez ben ctrl + print screen tuşlarıyla kopyala yapıştır yapıp gönderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…