bitmemiş ya bende şaşırdım 1 ay önce falan katılmıştım dün gönderdiler ama kupa yok.d
siz iyisiniz yine ben 1. hafta kazandım hala yokmesaj attım klasik cevap gönderimlerimiz devam ediyor
güle güle kullan canım çok hoşmuş gerçekten
Summer Disco
2 kutu al,İki Pringles kutunuzun altlarındaki kodları girin , 5 TRY öde (kargo), Disko Hoparlörünü götür
Disko Hoparlörünüzü Ekim'de almak için siparişinizi bugünden verin
pringles yiyenler için, 5 Tl kargo ücreti varmış.
Buna katilan oldumu.5tl kargo ucretini ne icin odeyecegiz.kutularimi gondercez anlamadim gitti..
cnm ben de kazandım form gitmedi hata verdi görüntüyü mesajla gönderdim, bilgilerinizi aldık diye msj yazmışlar bana sende msj at istersen
hayır canım..bak şimdi pringles kutularının altında şifreler varmış..o şifreleri yazdığım linke girip direk yazacaksın..2 şifrelik yer var orada..sonra form doldurtur herhalde ve gönder tıklayacaksın..2 adet disco topu yollayacaklarmış ama 5 Tl kargo ücreti alıcıya aitmiş.
bayanlar ya size bişey danışıcam.. huggies bi ara kampanya yaptı numune isteyin falan diye form dolduran herkese numune veriyodu.. 3 ay falan önce doldurdum form 10 gun sonra gelir yazdı ekranda ama hayla gelen giden yok.. 1.5 ay once facesine bı bakıyım dedim kımseye yollamamıslar herkes yazmıs yönetici cevapladı sırayla gönderım yapıyoruz talep cok yazmıs..
hayla gelen giden yok sizlerden alan oldumu yada acıklama yaptılarmı huggiesden.. dogum cantası ıcın istemiştimm..
tekgerçeğim canım,görüntüyü cep telefonuyla mı çekip yolladın..aynı şey 5 dk önce başıma geldi..pc yi kapatamıyorum da..formu dolduruyorum işlem sırasında hata oluştu,tekrar deneyin yazıyor..tekrar denemekten de korkuyorum..pc açık,yatmam lazım..ncep telefonumla 2 resim çektim onları mı yollıyım?
tekgerçeğim canım,görüntüyü cep telefonuyla mı çekip yolladın..aynı şey 5 dk önce başıma geldi..pc yi kapatamıyorum da..formu dolduruyorum işlem sırasında hata oluştu,tekrar deneyin yazıyor..tekrar denemekten de korkuyorum..pc açık,yatmam lazım..ncep telefonumla 2 resim çektim onları mı yollıyım?
benim çocukluktan kalma böyle bi fotoğrafım var :) kardeşimle beraber suluboyayla yapmıştık kendimize :) çok eğlenmiştik ama katılmam çok rezil bi foto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?