Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

benim çocukluktan kalma böyle bi fotoğrafım var :) kardeşimle beraber suluboyayla yapmıştık kendimize :) çok eğlenmiştik ama katılmam çok rezil bi foto

Bence katıl işin ucunda ipad var gerçi sen kazanmıştın ipad.. benimkini çocuklar kırdı.. kız elinde koşarken düşürdü çalışıo ama ekranı çatlaklarla dolu ve en ufak bi darbede tuz buz olacak gibi duruyo...

Omoyu anlatirmisin.bazi arkadaslar ve ben soruyoruz ama anlatan olmadi canim.omoda nasil yarisiyoruz...

Necicim daha önce arkadaslar anlatmıştı ya görmedin galiba neyse bende anlatayım omo kadınlar kulübüne kayıt oluyorsun sonra yanında yıldız işareti olan makaleleri paylaşıyosn sonra konu felan acıyon yada konulara yorum yazıyosun çekiliş hakkı kazanıyosun eger şansın varsa kazanıyorsun .... herkese merhaba eve geldim işler yogun temizlik vs. Taşındım yeni evime iki çocuk vakit kalmıyo ama arada bakıyom ev düzene girince daha sık ugruyucam kib öptm

Ülker şu çikolatalı gofret kazananları halen acıklamamıs ya ben onu bekliyorum

hı kazandım da daha göremedim hediye kazandım hiçbişeye girmeyeyim diyorum bi yandan elime gelen bişey yok bi de alışkanlık olmuş tuhaf bi duyguymuş kendime yeni bi uğraş bulsam diyorum bir de yeni bi forum keşfettim bu kampanyalarla ilgili orda kazandıklarını paylaşmışlar biri 11 tane iphone kazanmış mesela aklım durdu nerden buldu da kazandı onca telefonu napcak vs.. değişik bişeymiş bu kampanyalar :)

Mango Kids | En tatlı Mango Kids ürünleri ile kombinini yap, 300TL?lik hediye çekini kazan. | Bukombin.com mangodan 300 tl değerinde hediye çeki

bu arada garantisi falan yok mu? belki tamir ederler daha çok yeni aldın çünkü

Son düzenleme:
herkese günaydınnn,yardım eden,yol gösteren,gecenin 1'inde face'den yardımcı olan Sudenazcığıma ve can arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.....kadınlar ne ister bu sabah bana şu mesajı atmış,artık bekleyip göreceğiz bakalım..hayırlısı olsun.

''Merhaba Sedef Hanım, teknik ekibimiz yapacağı incelemelerden sonra en kısa sürede sizlere geri dönüş yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.''

adınız sedef mi :) kimseleri tanımıyorum burdan sevindim cevap alabilmenize kısa zamanda gelir inşallah

adınız sedef mi :) kimseleri tanımıyorum burdan sevindim cevap alabilmenize kısa zamanda gelir inşallah

ben de şahsen kimseleri tanımıyorum buradan ama çok seviyorum grubumuzu..içten,çıkarsız paylaşımlar olduğuna inanıyorum..face sayfalarında bile insanlar birbirini yiyip duruyor bu yarışmalar yüzünden ama burada ben çok rahatım,mutluyum..yakaladıklarımı paylaşmaya çalışıyorum..zamanla face'den de birbirimizi eklemeye başlıyoruz nasılsa..inşallah çözümlenir,hayırlısı ise olsun diyelim..güzel dileğin için teşekkürler.

arkadaşlar süperfreshten arıyorlar.dün eşimi aradılar süperfresiniz geldimi diye.biri lahmacun kötü yazmıştı güzeldi biz beğendik.börekle mantı duruyor yemedik daha.dün migrosta fiyatlarına baktım mantı 5 tl civarı,lahmacun 10 tl börek 7tl civarıydı

eşimin superfreshi dün geldi,lahmacunu bende begendim, böregide cok hoşuma gitti ,eşim yine minnetsizdi yarım lahmacunla bi tane böregi yedi ama begendigiyle ilgili bi yorum yapmadı, börek ve lahmacunu annemle kız kardeşimle afiyetle yedik yanında da çayla süpper gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…