Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

https://www.facebook.com/LastOdaBooking

LastOda 1 Yaşında! Herkese 25 TL'lik hediye çeki!

LastOda mobil rezervasyon uygulamasında bulunan promosyon sayfasında "LASTODA1YASINDA" kodu ile oluşturacağınız 25 TL'lik hediye çekinizi istediğiniz rezervasyonda kullanabilirsiniz. (1 Kasım 2013 tarihine kadar geçerlidir)

Ayrıca fotoğrafı beğenen bir kişiye Lomography Diana F+ fotoğraf makinası HEDİYE!!!

pardon,bu sonuçlanmış.ama ara ara yarışmaları var gibi sayfasında..

https://www.facebook.com/DisneyTurkiye

Disney Uçaklar filminin vizyona girişini,birbirinden güzel orijinal film posterlerini hediye ederek kutluyoruz.
10 şanslı yarışmacı Disney Uçaklar'ın orjinal posterlerini kazanma şansına sahip olacak.
5 adet "Mustafa Sandal imzalı Uçaklar film posteri" ve 5 adet "Nostaljik El Chupacabra posteri" !
Yarışma 15/09/2013, Saat 17:00'a kadar devam edecektir.

kızlar nescafeden kazanamısım tam olarak ne gelecek kahve gelecek tamam ama 50 arkadas dıo 50 tane mı gonderecekler sonra az gelırse husrana ugramayayım =)

kızlar nescafeden kazanamısım tam olarak ne gelecek kahve gelecek tamam ama 50 arkadas dıo 50 tane mı gonderecekler sonra az gelırse husrana ugramayayım =)

her çeşitten 1 er tane gönderiyorlardı fazlasını beklemek hata olur gelmez

sevimlikedim bu yarışmaya katıldın mı? ben anlamadım soruları cevapladım ordan seçenekler çıktı şurdan şu kadar indirim şurdan bedava kargo vs. bir de temizleme jeli vardı ona tıkladım ama bişey anlamayınca kapattım siz nasıl yaptınız? çok cahilim ya bi de genç olucam

aslında %70 indirim verdiği sitede çok güzel şeyler var ama o kadar da abartamam yurt dışından alışveriş çok uç benim için çalışan biri olsaymışım iyi alışveriş yapacakmışım yalnız :)))

Son düzenleme:
kızlar aranızda candy crush oynayan var mı.beni ekleyebilir misiniz?
yeni başladım baya sardı.ama arkadaşlara ihityacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…