Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

çok ilginç..bana direk 3 kere paylaşma hakkı verdi,ben de face de paylaştım..şimdi mesajın üzerine tekrar baktım,bugün katılım hakkınız dolmuştur notu çıktı..soru cevaplamadım hiç((

Allah allah halbuki sorudan sonra paylaşım notu çıkması lazımdı :S

Son düzenleme:
ben sitedeki çantalardan birini almak istiyorum ama.tema dediği şey aylık mı haftalık mı onu bilmiyorum.benim de 4-5 gün sonra olucak 1500.o zamana kadar durursa alırım sanırım
benim şu an puanım 1600 acaba kargoyla %20 indirim hakkı birleştirilebiliyor mu ki ben de çanta beğendim aslında hiç aklımda yoktu alışveriş ama çanta tam benlik ve ihtiyacım da var bakalım alıcam sanırım

bende bi %20 lik hediye çeki var. Diğer hesapta da %10 olmasını bekliyorum ikisi birden kullanılabilir umuduyla.. olabilir mi ki sizce?? kargoyu denesenize oluyor mu diye?

bende bi %20 lik hediye çeki var. Diğer hesapta da %10 olmasını bekliyorum ikisi birden kullanılabilir umuduyla.. olabilir mi ki sizce?? kargoyu denesenize oluyor mu diye?

yarışmanın günü bitsin de tam net karar vermedim internet alışverişinde fazlaca düşünüp karar veriyorum havale seçeneği varsa olabilir de kredi kartı korkutur beni bakalım az kaldı sanırım yarışma bitsin öyle bakıcam bakalım

sitede şimdi bildiğim kadarıyla 50 tl üzerine kargo bedava.

sitede şimdi bildiğim kadarıyla 50 tl üzerine kargo bedava.

indirimle 30 tl oluyor beğendiğim çanta ya üstünü tamamlıycam ya da kargoyla birleştiriliyosa öyle yapıcam herkes alışveriş yapacak mı bu arada tchibo dan ben kararsızım çünkü ne güzel yönlendirdiler alışverişe neyse bakalım anneme de göstericem ben beğendim çünkü

benim beğendiğim çanta daha pahalı o yüzden alırsam bu indirim baya işime yarıcak.ama ben de kararsızım hala.o kadara değer mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…