sonuçların hiç birinde yokum kendimi tebrik ediyorum
Kızlar bridgestone nun +10 kriter yarışmasından kazanmışım arayıp adres teyit ettiler
Ne kazandım acaba çok merak ediyorum
hepsiburadanın yarışmasında ne yapılacak,pek çözemedim..verdikleri listede adı geçenler 30 sayfalık listede yok..nasıl oynuyorsunuz?
bende başta anlamamıştım şöyle ki yanda liste görünüyor ya ordan seç mesela bende spor aletleriydi listenin ilk maddesi de yürüyüş bandı o seçiliyken sadece yürüme bantlarını sıralıyor en ucuzlarını seçip yandaki listedeki sonraki maddeye tıkladım
çok karışık anlattım dimi yani yandaki listedeki maddelere tıklayıp onun içinden birini seçiyosun yandaki listedeki sonraki maddeye tıklıyosun.. o limitin çok çok altında tuttu benim listem tamam dedim kabul etti çok sorun çıkacak bişeye benzemiyor ürünleri görelim diye böyle bi yarışma yapmışlar anlaşılan :)
hippten bana da mayıs ayında mesaj gelmişti yoğunluktan cumartesi yeni geldi,içinde bi tane kavanoz meyve püresi, mama kaşıgı, elmalı bebe bisküvi, bir pakette elmalı bebek gofreti vardı,ek gıda döneminde hipp daha bonkör davranmıştıülker hero baby bana cimri çkıktı hiç nümune göndermedi defalarca mesaj atmama ragmen
aylar sonra gönderdiler yaniresmini çektiyseniz ekleyebilir misiniz
bunun cevabı nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?