Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar bridgestone nun +10 kriter yarışmasından kazanmışım arayıp adres teyit ettiler
Ne kazandım acaba çok merak ediyorum

Kızlar bridgestone nun +10 kriter yarışmasından kazanmışım arayıp adres teyit ettiler
Ne kazandım acaba çok merak ediyorum

canım bana özelden bridgestone nun son 4 hanesini yazar mısın ? Ben annenin telini vermiştim baktım da teli kapalıymış şimdi bir sürü mesaj geldi. Şu kişi şu kadar aradı diye. 5-6 tane yabancı numara var. Merak ettim acaba annemi aradılar mı ? :44:

hepsiburadanın yarışmasında ne yapılacak,pek çözemedim..verdikleri listede adı geçenler 30 sayfalık listede yok..nasıl oynuyorsunuz?

bende başta anlamamıştım şöyle ki yanda liste görünüyor ya ordan seç mesela bende spor aletleriydi listenin ilk maddesi de yürüyüş bandı o seçiliyken sadece yürüme bantlarını sıralıyor en ucuzlarını seçip yandaki listedeki sonraki maddeye tıkladım
çok karışık anlattım dimi yani yandaki listedeki maddelere tıklayıp onun içinden birini seçiyosun yandaki listedeki sonraki maddeye tıklıyosun.. o limitin çok çok altında tuttu benim listem tamam dedim kabul etti çok sorun çıkacak bişeye benzemiyor ürünleri görelim diye böyle bi yarışma yapmışlar anlaşılan :)

canım,çok sağol..çok net anlatmışsın,anladım ve yaptım,teşekkür ediyorum :))

aylar sonra gönderdiler yani resmini çektiyseniz ekleyebilir misiniz

aylar sonra gönderdiler yani resmini çektiyseniz ekleyebilir misiniz

Ben bu gelen numunelerden dolayı aylardır mama almıyorum. Sütlü pirinçliden geçilmiyor ev. 2 ay neredeyse kavanoz mama almamıştım. Ama artık kavanoz mamayı dışarıda olmadığım sürece yedirmiyorum oğluma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…